Pediatr v Litomyšli, doporučte nějakého super

hhss
19. dub 2017

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda můžete doporučit nějakého super pediatra v okolí Litomyšle, nejlépe přímo v Litomyšli. Ráda bych takového pediatra, se kterým se dá hovořit a je schopen naslouchat i matce, zkrátka si nejede pořád tu svou. Hledáme takového pediatra, který bude zároveň svědomitý a nebude se striktně držet očkovacího kalendáře a bude schopen diskutovat o odložení očkování.

Poraďte prosím Děkuji.

annasmyckova
19. dub 2017

než jsme se odstěhovali, chodila jsem k mudr Janě Pilařové, přišla mi fajn, pomohla mi i s kojením u prvního syna.

kamste
19. dub 2017

my chodíme k MUDr. Jitce Švábové (ordinaci má v Litomyšli na Zaháji a druhou v Morašicích)
nikdy nám nic nevnucovala a byla ochotná odložit očkování (např. když dítě samo nebylo nemocný, ale doma nám něco řádilo... nijak na nás netlačila)
čekárny má pěkný - plný hraček a i v ordinaci má hračky (na upoutání pozornosti, když se dítě "sekne")

hhss
autor
24. dub 2017

moc děkuji za odpověď. Přemýšlím nad MUDr. Švábovou a nad MUDr. Pilařovou.

hhss
autor
10. srp 2017

Ještě někdo nějaké zkušenosti s MUDr. Pilařovou nebo Švábovou?? Co MUDr. Eva Sadílková??

makky1310
10. srp 2017

@hhss ja osobne nemam zkusenost ale svagrova chodi ke Svabove a je spokojena.🙂 a mam ten dojem ze kamoska chodi k Sadilkove a taky si ji chvalila, myslim ze s ni taky resila odlozeni ockovani. Myslim ze vesmes jsou pediatri dobri vsichni a kdyz si budes stat za svym tak uz pak budou vedet ze nema cenu s tebou smlouvat, ze si stojis za svym🙂jako ja😉

rulexnone
21. únor 2020

@hhss ahoj, prosím koho jsi nakonec vybrala a jak jsi spokojena?

hhss
autor
14. kvě 2020

Ahoj, vybrala jsem paní doktorku Pilařovou, ale měla plno, tak nás nevzala, ale vím, že je skvělá. Hodně štěstí

rulexnone
14. kvě 2020

@hhss díky, už jsme vybrali dr. Sadílkovou 🙂

hhss
autor
15. kvě 2020

a jak jste spokojení?

rulexnone
15. kvě 2020

@hhss ještě čekáme na příchod mimina, tak nemůžu říct realitu :D ale z konzultace telefonem a emailem mám super pocit, určitě se s ní dá domluvit a je i trochu alternativní, doporučuje i homeopatika a výchovu podle Kiedroňové atd. a známým normálně odkládá očkování a snaží se vyjít vstříc a lidsky je moc milá 🙂

hhss
autor
28. říj 2020

@rulexnone děkuji za odpověď