Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda můžete doporučit nějakého super pediatra v okolí Litomyšle, nejlépe přímo v Litomyšli. Ráda bych takového pediatra, se kterým se dá hovořit a je schopen naslouchat i matce, zkrátka si nejede pořád tu svou. Hledáme takového pediatra, který bude zároveň svědomitý a nebude se striktně držet očkovacího kalendáře a bude schopen diskutovat o odložení očkování.
Poraďte prosím Děkuji.
my chodíme k MUDr. Jitce Švábové (ordinaci má v Litomyšli na Zaháji a druhou v Morašicích)
nikdy nám nic nevnucovala a byla ochotná odložit očkování (např. když dítě samo nebylo nemocný, ale doma nám něco řádilo... nijak na nás netlačila)
čekárny má pěkný - plný hraček a i v ordinaci má hračky (na upoutání pozornosti, když se dítě "sekne")
moc děkuji za odpověď. Přemýšlím nad MUDr. Švábovou a nad MUDr. Pilařovou.
Ještě někdo nějaké zkušenosti s MUDr. Pilařovou nebo Švábovou?? Co MUDr. Eva Sadílková??
@hhss ja osobne nemam zkusenost ale svagrova chodi ke Svabove a je spokojena.🙂 a mam ten dojem ze kamoska chodi k Sadilkove a taky si ji chvalila, myslim ze s ni taky resila odlozeni ockovani. Myslim ze vesmes jsou pediatri dobri vsichni a kdyz si budes stat za svym tak uz pak budou vedet ze nema cenu s tebou smlouvat, ze si stojis za svym🙂jako ja😉
Ahoj, vybrala jsem paní doktorku Pilařovou, ale měla plno, tak nás nevzala, ale vím, že je skvělá. Hodně štěstí
a jak jste spokojení?
@hhss ještě čekáme na příchod mimina, tak nemůžu říct realitu :D ale z konzultace telefonem a emailem mám super pocit, určitě se s ní dá domluvit a je i trochu alternativní, doporučuje i homeopatika a výchovu podle Kiedroňové atd. a známým normálně odkládá očkování a snaží se vyjít vstříc a lidsky je moc milá 🙂
než jsme se odstěhovali, chodila jsem k mudr Janě Pilařové, přišla mi fajn, pomohla mi i s kojením u prvního syna.