Pěkný den všem, sháním pediatra/ičku v Českých Budějovicích, pokud máte dobré zkušenosti nebo naopak špatné, prosím doporučte mi, ráda si nechám poradit. Díky 😀
když vynecháš Prokopcovou, tak nemůžeš vybrat špatně. Hřídelová, Paťhová, Rackovi mají velmi dobré reference.
@laska.nezna.hranic no a to je presne to, o cem mluvim: kazdy ocekava od lekare neco jineho: treba kamaradka chodi k Rackovi, moc si ho chvali, ale ja bych k nemu nesla, kvuli jeho pristupu k ocku. Kamaradce naockoval dite ve 2 mesicich trema vakcinama naraz. Kamoska to bere v klidu, ja mam z toho tik v oku 😂😂
@panickatlamicka - ano, máš pravdu.
zakladatelka ale požadavky na názor a přístup lékaře neuvedla, tak jsem to neřešila ani já 🙂 (např. jsem kdysi chtěla k Paťhové, ale zrovna tam nebyla, tak jsem se přihlásila jinam. pak jsem se k ní jednou v zástupu dostala a sestra byla tak oprsklá, že kdybych nedržela mimčo na ruce, dám ji rovnou facáka, takže i když je doktorka chválená, kvůli sestře jsem ráda, že tam nechodíme. ale je mi jasné, že mnohé jiné maminky s ní problém nemají, protože hnusná byla jen na ty maminy, co k nim nespadají. a tak je to se vším).
co se týká očkování, taky nejsem žádná pseudoalternativka a za očkování jsem ráda, proto taky můžu chodit tam, kam chodím. doktorka dá návrh, já si to promyslím a není problém odmítnout, ale obvykle se shodneme, což je hlavní. nakonec není problém přejít jinam, pokud si rodič s doktorem nesednou... 🙂
Dík holky, pár tipů mám 🙂
Zalezi, co od pediatra ocekavas. Za me nedoporucuji dr.Racek,dr.Zizka.
Doporucim dr.Matousova,dr.Hola