Ahoj maminky, kdy jste se začaly poohlížet po pediatrovi? Jsem z Českých Budějovic a zajímalo by mě jak moc je těžké se k nějakému probojovat a jakého byste doporučily z okolí sídliště Máj a Šumava? Mám vytipované tři a zajímalo by mě, jak jste s nima spokojené - MUDr. Fořtová, MUDr. Poláková a MUDr. Mičanová. Moc děkuju za odpovědi 😉
Chodíme s malým k dr. Vosatkove na Máj a jsem zatím spokojená. Byla jsem se optat asi v 8 měsíci, jestli nás vezmou a bezproblému, jen nás tedy upozorňovala, že má dost děti, takže věčně plná čekárna, jak pro nemocný, tak poradna.
@anina91 ja jezdim pres cely mesto (roznov-suchac) a nelituji.
@terykk vis co ja v sanare jsem a rozhodne neni problem si vyzadat „svou" dr. Pokud bude tva dr marodit, tak se musis spokojit se zaskokem vsude.
My chodíme na Máj do Sanare a je tam jedna doktorka 4 dny v tydnu a druha jen jeden takze temer vzdy jdeme ke stejne
@luckamiksova zdravím, mohu se zeptat jak to chodí na Maji v Sanare. Četla jsem na jejich stránkách že ordinuje pět doktorů. Jak to tedy je ktery z nich ordinuje na maji? Díky za info 😊
@girls64 víceméně se střídají dvě na Maji ale jedna je tam víceméně jen když je poradna, takže máme jednu da se říct. Ale jmeno si prostě nevzpomenu :D
@luckamiksova poslala jsem zprávu 😊
Ahoj, ja sama jsem zvědava jak to půjde u nás 😀 dostala jsem typ v Suchem Vrbnem tak se chystám psát email 😉