Pediatr, Praha 7

mariapotapova
26. zář 2019

Ahoj, holky? Nedoporučily by jste dobrého pediatra v Holešovicích?Možna někdo má zkušenost s doktorky MUDr. Jaroslava Wiererová, MUDr. Eva Biersaková?
Dekuji🙂

katja77
26. zář 2019
jannym
26. zář 2019

S dětmi chodim do res trialu, teď mame novou dr ani nevím jak se jmenuje, už je 5 za život dcery (5,5 roku), ale aspon tam vždy někdo je

merope
26. zář 2019

Chodím k MUDr. Eva Biersaková, dneska tam měla nějakou jinou, mladou, že se nějak střídají (ale nevím jak, ani jsem nechytla jméno, potřebovala jsem zkontrolovat před víkendem, že malý nemá kašel na průduškách, už kašle týden). V res trialu znám sestřičku, moc fajn (bohužel jsem pozdě zjistila, že sousedka z baráku je tam sestřičkou). Přijdou mi obojí v pohodě.

Na jedno pozor - Biersaková má nějaké atesty i z čínské medicíny, dost věcí bere hodně volně. Třeba já měla z neonatologie jak pravidelně brát krev kvůli železu a krevnímu obrazu. Ona řekla, že to není potřeba, že dobrat skleničku a pak změříme. Jednou v průběhu mu brala, když byl dost spavý, ale preventivně ne. Na očkování nespěchá. Věci bude počítám řešit dosti přírodně. I její sestřička je v tomto taková poklidnější. Já si ji kvůli tomu vybrala, ale ne každému to musí sedět. Jinak je na ní dost recenzí pod jménem Petrusová. Mě se líbí i to, že není doktorsky oblečená. Jo a je slovenka, je to v řeči znát (opět - mě je to úplně jedno).