Doporučil byste mi někdo dobrou pediatričku či pediatra na Praze 9? Přestěhovali jsem se z Říčan a bohužel zde o nikom nevím. Jsem v 31+4 a mám asi nejvyšší čas. děkuji moc
Ahoj. MUDr. Kavanová. Poliklinika Prosek. Je hodně poctivá a fakt dobrá i sestřička.
Dobrý den, Martinko, taky záleží, kde jste pojištěna, protože mimi bude stejně, aby Vás doktorka vzala... Škoda, že jste v Říčanech nezůstali, tam je několik skvělých doktorů, včetně ortopedky na kyčličky, doktorky na plicním... 🙂 já chodím s dcerami k MUDr. Kejvalové do Jesenice, protože ta je široko daleko vyhlášená jako absolutní špička. Ale to budete mít z ruky...
Já myslela, že dnes už berou lékaři všechny ze všech pojišťoven... to jste mě tedy trochu vyděsila.
Ahoj, výborná je MUDr. Kozíková - je to ale vedle Prahy 9, tj. Praha 8 - Kobylisy (u metra Ládví).
Za mě je to MUdr.Ctibor Dostál-poliklinika prosek,jsme moc spokojený ,i když už jsem přestěhovaný tak stále jezdíme k němu a budu s druhou holčinou jezdit taky.Sestřička taky moc příjemná 🙂
MUDr. Hrubešová pol. Prosek.
@martinka2014
moc děkuji za doporučení, podívám se na recenze na internetu a zkusím obvolat.
Martinko, neberou 🙂 Většinou se u té vybrané doktorky zeptáš třeba telefonicky, nebo to mívají i na dveřích... Každopádně se podívej, co jaká pojišťovna nabízí, ať miminku vybereš to nejlepší... Já mám holky u 211 a jsem spokojená, moje sestra má malého taky tam a jsme fakt rády.
Kdyžtak napiš jen mě, povím Ti, proč jsme tak nadšené a jaké máme zkušenosti 🙂
@martinka2014 Dobrý den, Praha 9 je dost rozsáhlá. Ale výborná paní doktorka je Mudr Chaloupková Jaroslava, Horní Počernice