Pediatr na Praze 4, doporučte

silthar
11. črc 2015

Zdravím všechny a zároveň prosím, zda by mi mohl někdo doporučit dobrého pediatra na Praze 4. Popřípadě má-li někdo zkušenosti s doktory na poliklinice na Budějovické, kterou máme nejblíž. Dosud jsme chodili k Mudr. Ryšavé, která nám ale v dubnu skončila, což jsem zjistila až cca před dvěma týdny, když bychom měli na pravidelnou kontrolu :/ Zkoušela jsem např. znamylekar.cz, ale informace tam mají dost zastaralé.

gosa22
11. črc 2015

my chodíme k MUDr. Poláškové na polikliniku Budějovickou, je to zároveň i homeopatička, není špatná, společně s ní tam bývala i MUDr. Macharová, ta byla perfektní, ale odešla nám do důchodu a místo ní je tam nová paní doktorka do dvojice k Poláškové...tu jsem ještě neviděla, ale v podstatě jsme tam spokojeni, sestřička bezva 😉
jen pozor, neberou všude jen tak...měli byste spadat trvalým bydlištěm pod jejich revír 😉 jinak vás můžou odmítnout

ladie
11. črc 2015

Já mám děti u Dany Sykáčkové a max.spokojenost. Slyšela jsem chválu i na její kolegyni ve vedlejší ordinaci MUDr. Zmeškalovou.
Mají společné stránky zmeskalova.cz a sídlí kousek od Budějovické (vedle prodejny Bandi).

terinka1989
11. črc 2015

My chodime na polikliniku Sporilov k MUDr. Lachsove a je uzasna. Nedopuje deti hned antibiotikami, je otvorena aj moznostiam homeopatie a je fakt pecliva - nic nezanedba aj ked sa jej len trosku neico nezda tak to hned zacne sledovat. A da sa s nou komunikovat aj po telefone a poradit sa.

ingrid1450
11. črc 2015

My chodíme k MUDr. Pelánové, kousek od Pražského povstání. Ona i sestřička ochotné a milé. Info najdeš na webu nebo facebooku.

silthar
autor
13. črc 2015

@gosa22 Co přesně znamená "není špatná"? 🙂

gosa22
14. črc 2015

@silthar je fajn, jen může někomu připadat svéráznější, protože nedělá z každé bolístky drama...je prostě taková spartančtější, prostě není ťuťu ňuňu,ale je hodná, my jsme zatím spokojeni...tu druhou novou doktorku neznám, doufám, že bude taky ok... 😉

silthar
autor
16. črc 2015

@gosa22 Tak to je mi sympatické. Akorát má teď do konce července dovolenou. Ale když už máme dva měsíce zpoždění, tak 2 týdny navíc už to taky nezhorší.

Díky všem za doporučení 🙂

gepe
16. črc 2015

Mudr Petra Vlkova, k detem uplne zlata, da se s ni o cemkoliv mluvit ci probrat, i domluvit, je vstricna. Nic nenechava nahode a nezanedbava.

gosa22
16. črc 2015

@silthar oni to takhle mívají, v srpnu tam zas budou, vedle je totiž ordinace ještě dvou pediatrů a oni si vzájemně vypomohou, když jsou dovolené, takže je to super i na záskoky, člověk nemusí lítat nikam jinam 😉 jestli vás vezmou, myslím, že budete spokojeni 😉 nevolejte tam a zkuste zajít osobně, to se vždycky líp jedná 😉

gepe
16. črc 2015

@gosa22 tak to ma i nase, jsou tam 3 na patre. 🙂 ma i rozdelene ordinacni hodiny pro prohlidky, kontroly, nemocne aj.

amenophus
13. čer 2019

Obnovuju tuto diskuzi. Jaké doktory byste doporučili v této oblasti? Potřebuju hlavně někoho fakt pečlivého a kvalitního po odborné stránce. Nepotřebuju lidský přístup, toho mám dost jinde, potřebuju vědecký přístup. Ani lpění na tabulkách mi nevadí, to si odfiltruju. Potřebuju protipól k doktorovi kterej je strašně hodnej a má všechno na háku 😀. Díky.

viridie
13. čer 2019

@amenophus jestli bereš i Chodov,tak za mne Dr.Peregrínová.Je rázná,výbornej diagnostik,silně pro-očkovací a s dětmi i matkami to umí.🙂