Hledám pediatra na Černém Mostě nebo v blízkém okolí. Chtěli jsme k MUDr. Chaloupkovi do polikliniky Vajgarská, ale bere jen novorozence. Nechodíte prosím někdo k MUDr. Maškové na polikliniku parník nebo k MUDr. Trousilové do ulice Kpt. Stránského? Nebo nějaký jiný tip? Moc děkuju
Mudr.Jandova, Kyje. Jsme spokojeni
@j.a.n.i
@jahodnice
Děkuju. A můžu se zeptat:
Jestli třeba víte, jak to májí s očkováním, zda nemají problém očkování třeba posunout (my chceme očkovat, ale máme syna s ekzémem a je pro něj lepší mít to trochu posunuté, bohužel vím, že některé doktorky ale mají problém, když se nedrží přesně očkovacího plánu)?
A jak je to tam s čekací dobou, mívají hodně plno? A když je člověk objednán, čeká třeba přesto dlouho?
A třeba když jsou kontroly miminek, nevím, jak staré máte děti, jestli je to pro vás aktuální nebo si to ještě pamatujete - máte pocit, že kontroly dělají pečlivě, nebo spíš tak dítě zkouknou a ordinuje spíše sestra?
A jsou ochotný poradit i po telefonu?
@jahodnice
Ještě jsem se chtěla zeptat na tu Jandovou, prý je taková trochu odměřená a její sestra taková od rány, máte taky takový pocit? Já jsem taková, že mám problém se u doktora ozvat a někdy i se na něco zeptat, zvláště pak když jsou takoví
Mne nepripada odmerena. Ockovani jsem posunula mmr vakcinu, nebyl problem. Kdyz jsme objednani, necekame. K novorozenci prijela i domu, nebyl problem. Ordinaci ma v rodin.dome, s kocarkem se jezdi az do cekarny. Pripada mi pecliva
@jahodnice moc dekuju za referenci!
@alexarozik není zač
@jahodnice Ještě dotaz - jsou ochotný poradit i po telefonu?
@alexarozik Taky chodím k Jandové a asi díky tomu, že je prcek zdravý, tak nemám problém.. ano, sestra je trochu ostřejší, ale v pohodě.. . Ovšem ještě lepší podle mě je pan doktor Chaloupka, nevím, jestli ještě ordinuje, sídli tam u Kyjského rybníka.. zaboha si nemůžu vzpomenout, je to jako poliklinika.. a ten byl naprosto skvělý, měla jsem ho jako zástup, když se prcek narodil a lekařka měla dovolenu . Na něj jsem slyšlela jsen samou chválu. A po telefonu radí oba.
Jéé, koukám, že jste k Chaloupkovi chtěli.. to jsem přehlédla, omlouvám se..
@kamino Nic se nedeje, dekuju za reference na Jandovou. Ano, na Chaloupku jsem slysela vsude samou chvalu, proto je u nej taky narvano ☹ Tak asi zkusim tu Jandovou, moc doktoru tady nebere a kdyz, tak zas na ne neslysim moc dobre reference. Jezdime ted do Holesovic, kde jsme predtim bydleli a se dvema detma to je opravdu uz neunosny
@alexarozik tak.uvidis, zmenit.muzes vzdy. 🙂
@alexarozik Hele, já aktuálně bydlím 80 km od Prahy a za MUDr. Trousilovou dojíždím... a dá se to, takže pokud si v Holešovisích spokojená, tak bych to tak klidně nechala.
Jinak očkování jsme posunuté měli, ne nijak o extra moc, neb děti šly od 2 let do školky, tak to bylo třeba stihnout, ale problém nebyl. Po telefonu nevím, já to nikdy nepotřebovala, ale ví, že k ní dojíždíme z daleka, takže nám vždy vše plánuje na co nejméně návštěv. A ad pečlivost, pečlivá je, ordinuje vždy ona, sestra spíše baví druhé dítko a myslím, že umí velice dobře posoudit přístup dané matky a podle toho volí i přístup, třeba já nemusím nějaké rady co a jak dělat, tak prostě prohlédla mimčo a neřešila vykecávání okolo, což mi vyhovovalo, ale zas vím, že jiné tam byly třeba 2-3x tak dlouho než já.
Pokud je člověk objednaný, tak se nečeká a ani s nemocným jsem nikdy výrazně nečekala, jen tedy člověk nesmí přijít hned ráno, později už nebylo ani těch neobjednaných moc.
@kamino No můžu, ale už pak jedině do jiné městské části nebo prostě někam dál, tady se mě u každé doktorky nejdřív ptali, jestli už tady nejsem registrovaná, že přesuny v rámci městské části nepřijímají. Taky jsem si nejdřív říkala, že co, že když tak změním. Ale když budu chtít změnit, tak zas budu dojíždět, ach jo, to jsou pravidla :-/
@j.a.n.i Díky za reference! To tě tedy obdivuju, my už to dojíždění nedáváme, do Holešovic je to blbý směr do centra a často jsou tam zácpy, takže z cesty k doktorce je třeba víc jak hodina. A když manžel hlídá druhé, tak se do práce dostane kolem poledne, to aby si na to bral vždycky půl dne volna. Tak raději bychom někam sem, tak zjišťuju, protože jak jsem psala kamine, jak se tady u někoho zaregistruju, není cesta zpět 😀 Přesuny mezi místními doktory už tu nikdo nepříjme.
@alexarozik Tak to já vždy jezdím z oběma, takže hlídání neřeším.
@j.a.n.i Ja to zdravy vzdycky nechci tahat mezi nemocny, kdyz to jde, tak jsem rada, kdyz manzel pohlida. Tak jsem zvedava, kdo nas tu vezme 🙂
@alexarozik My chodíme k MUDr. Trousilové a spokojenost. Co bys chtěla vědět?