Zdravím, hledám dobrého dětského lékaře na Praze 6, nejlépe v Dejvicích? Můžete mi, prosím, někoho doporučit? Díky.
ráda si taky nechám poradit 🙂
Taky se chystáme podle referencí k dr. Růžkové,a musím říct že i po osobní návštěvě v ordinaci z ní máme velice dobrý dojem 🙂
@misimys chodíme k MUDr. Čadkové do Cordeusu (na metru Bořislavka, na konci Kladenský ulice). Je moc fajn, rozumná (nehrotí vážení, příkrmy,dokrmy UM apod.), je s ní řeč i co se týče očkování. Funguje perfektně taky na konzultace po telefonu a mailu. Doporučuju.
@cattus @ppejskova @jitavrtule Děkuji vám za tipy. 😉 A ještě jedna otázka, v kolikátém měsíci těhotenství jste domlouvali registraci? Děkuji moc. 🙂
@misimys volala jsem tam nekdy v lednu, rodila jsem v květnu. Jsem byla vystíhovaná, aby mě vzali a nakonec úplně v pohodě, dohodli jsme se, že se ozvu až porodím, aby nás paní doktorka přišla zkontrolovat. První dvě návštěvy chodí k miminku domu, pak už jsme chodily my k ní.
@misimys já tam byla koncem listopadu myslím? No mezi 6-7 měsícem... Dostala jsem lísteček s údaji které budou potřebovat, popovídala si s paní doktorkou, sestřičkou ohledně očkování a tak (nejsem proti,ale některé bych ráda odložila oproti plánu...) zdálo se že s tím nebude problém... A teď měsíc před termínem když už je opravdu jasno že to bude holčička, jsem poslala email s údaji k registraci a vyřešeno 🙂 jediná podmínka paní doktorky je,že nebere miminka rozená cíleně doma (tzn. Ne překotný porod,ale ty co nikam neměly ani v plánu jet) proč to nevím
@misimys ahoj.. zatím nemám odzkoušeno, ale dle referencí a hlavně pro mě i díky lokaci byla volbou dr. Růžková.. sídlí na Kladenské ul. přímo proti poště... MEDICENTRUM 6 s. r. o., Kladenská 138/53 tel. 222 935 825