Ortopedie pro šmajdavé dítě. Praha -Tábor?

anguly
28. srp 2019

Prosím o doporučení nějakého kvalitního ortopeda, pro mého syna, kterému jsou 4 roky a příšerně šmajdá. Nejlépe v Praze...
Na internetu hledat umím, ale chci kontrétní zkušenost, kde by nám fakt poradili i třeba jaké botky kupovat a opravdu se nám věnovali. A né honem honem zdržujete úrazy...

Děkuji mnohokrát

krutak1fle
28. srp 2019

Pisete i Tabor...
V Tabore mohu doporucit MUDr.Šmrhu.
Chodila jsem k nemu na kycle s dcerou. Je peclivy, prohlizi dukladne, vyptava se, zajima se a je ochotny.
Pri te prilezitosti jsem se ho vyptala i na ortop.problemy u petilete dcery a na vse ochotne odpovedel. Mohl me poslat k sipku a misto toho i pri plne cekarne na vse odpovidal.

fifina86
28. srp 2019

Krome ortopade vyhledat fyzioterapii a cvicit. Vetsinou daji vlozky a to problem absolutne neresi.

klea81
28. srp 2019

Bude potřeba zpevnit břicho a záda, nechte si napsat zadanku na rehabilitace tam vás cviky naučí. A obecně nechat dítě se hodně hýbat a často chodit bosky.

anguly
autor
28. srp 2019

@krutak1fle Děkuji moc, Tábor taky není tak daleko...🙂

@fifina86 Díky za radu, myslela jsem si, že toto by nám mohl doporučit i ten ortoped... ale nemusí to tak být. Pravda.

@klea81 No to je náš další problém, syn má těžké astma a jak se mu blbě dýchá (a léčí se teprve krátce), tak se nechce moc hýbat... po chviličce funí jak lokomotiva a je unavený... :-/ Díky za radu... o rehabilitaci si řeknu...

fifina86
28. srp 2019

@anguly muze pediatr a nebo ortoped (ale casto se cukaji oba), pripadne je varianta jakomsamoplatce. Kazdopadne pri astma existuje i dechova gymnastika, kde mu posili prave svaly trupu. Vse souvisi se vsim ;)

alechandris
29. srp 2019

V Praze doporucuji ortopedy na Malvazinkach, Fyzio pak Mudr. Nedelka v Repich🙂

klaarusa
29. srp 2019

Já doporučuji pana doktora Teysslera-Praha. Ale objednávací doba je dlouhá 😣