Ortoped Praha, Střední Čechy, Plzeňský kraj - volné balení

olga_
3. zář 2018

Holky, hledám ortopeda, který je nakloněný tzv. volnému balení v duchu pana doktora Jansy (www.jansa.cz/problematika-vyvoje-kycli-u-novoro...) a který nepředepisuje při zdravých kyčlích (diagnóza Ib) preventivně široké balení.

jandulajanina
11. zář 2018

Ahoj, zkus ortopeda na Proseku... skončila tam dr.Jančová a je místo ní Krystlík.. jsme spokojeni 🙂

olga_
autor
11. zář 2018

@jandulajanina Díky za tip! A můžu se zeptat, jestli jste s ním něco řešili, nebo jste měli vše v cajku? Klidně do IP. My máme u dvojčat nález Ib a prudí nás u jednoho širokým balením, i když mají obě dvojčata totožný nález.

jandulajanina
12. zář 2018

@olga_ ahoj.... já už mám kluky větší... ale poslala nás tam naše obvoďačka... starší syn je křiví.. záda... takže rehabilitace a vložky do bot...
Jak píšeš ty - široké balení.. to jsem dávala oběma klukům, když byli malincí... dávala jsem dvě plenky látkové přes pampersku... ale dávala jsem to třeba měsíc max. dva, pak už nebylo třeba.

olga_
autor
12. zář 2018

@jandulajanina Já právě hledám ortopeda, který na tom při zdravých kyčlích, při fyziologickém nálezu nebude trvat... 🙂