Dobrý den, hledám dobrého očaře přímo v Kladně, který vyšetří i bez písmenek a obrázků? Dvouletá dcera ještě moc nemluví a u stávající očařky nám bylo řečeno, že pokud nebude říkat co vidí či nevidí, tak ji vyšetřit nemůže. Dceři vyšel PlusOptix samý křížek, má rudé oči a stěžuje si, že ji bolí. Je mi jí líto, tak hledám po týdnu jiného lékaře, který by i bez komunikace zjistil, co s těma očima má. Ve městě vídám i menší děti ještě nechodící s brýlemi, tak si říkám, jak jim ty oči měřili, když ty ještě vůbec nemluví.....Na Kladně mám vyhlednuté tedy dvě, paní Kuhnelovou a paní Lehkou a nevím, jak se rozhodnout, kde to bude pro malé děti lepší. Předem děkuji za zkušenosti a rady.
@klaarusa To je v poho, o Kukátku přemýšlíme. Zkoušela jsem objednat, ale chtěli 200Kč, ačkoliv by to bylo přes VZP. Nemáte čerstvou zkušenost, proč chtějí 200Kč? Byli jsme tam jednou se synem, když ještě neměli smlouvu s VZP, a byl pak velký problém s receptem na brýle (po velkých peripetiích jsme za obyč. brýle museli zaplatit 7tisíc.)
@klaarusa obecně Pze se raději vyhýbám po zkušenostech s dopravní zácpou, nehodami, blouděním, placeným parkováním (kdy si zaplatím 2 hodiny, a u doktora jsem pak s dětmi hodiny tři a neustálými stávkami taxikářů, kdy si při 4 dětech nemůžu dovolit někde zůstat viset. ☹ Ráda bych se zde vyhla diskuzi o (ne)využívání mhd a návazném vlakovém spojení (při mé smůle většinou vynechá spoj- přípoj z nějakého důvodu)
Byla jsem v kladenské nemocnici na očním se synem, když mu nebyl ani jeden rok, Doporučení jsem dostala od dětské doktorky. Vyšetření proběhlo v pořádku. Akorát je dlouhá objednací lhůta a na čas taky neberou (cca 2,5 hodiny).
@ela2 my osobně VZP nemáme. Dcerka 4roky neplatila jsem za vyšetření nic, druha dcerka šla zatím na prvotní screening a platili jsme 300kc (poté pojišťovna proplaci v rámci benefitů). Za mne hlavně spokojenost s přístupem. Také nejsme z Prahy a dojíždění jsem se bála. Auto nechávám u metra a dojíždíme par zastávek metrem...Ale je pravda, že vzdy dobihame s vyplazenym jazykem. Jednou komplikace stávka taxikářu, podruhé porucha metra....
Dobrý den, chodím se synem (nyní 15 měsíců) k MUDr. Lehké, poprvé jsme u ni byli asi v synove půl roce. Je výborná! Pecliva, k dětem moc příjemná. Sama má ale napsáno na ordinaci, že nové pacienty nepřijímá. My jsme se k ni dostali přes ortoptiku u paní Bc. Evy Modlingerové - na ortoptice synovi měřili oči pomocí takových proužků na tabulkách, lékařka se takovou malou dirkou divala, zda syn proužky fixuje očima, podle toho vyhodnocovala. Tak snad jsem vám trochu pomohla 🙂
@monykatvrda moc děkuji za doporučení, určitě zkusím pí Modlingerovou, až nám skončí rýmičky. Dám pak vědět, jak jsme dopadli.
Omlouvám se, vím že se ptáte na Kladno, ale přece jen kdyby, máme výbornou zkušenost v Praze - Kukatko.