Mám 5-letou dceru, která má neustále zarudou "pipulku". Obvodní lékařka říká, že je to v pořádku, ale moc jí už nevěřím. Pokud ji každý den pořádně neosprchuji, je druhý den zapařená a bolavá. Nemůže mi někdo poradit dobrého dětského ganekologa v Brně? Děkuji
Tam jsem to zkoušela, ale nikdo se mi neozval............třeba to tady zase pročítají jiní lidé................zkouším
mudr Rejdová na obilňáku 😉
smudlinka 10: děkuji moc za radu - a je to opravdu i pro děti?
ano,chodí tam děti a já jsem u ní byla když jsem měla v 15letech rakovinu vaječníku...je moc příjemná a hodná
zkus se zeptat svoji gynekolozky. Ja jako dite chodila k maminy gynekolozce - mela jsem nejake problemy uz od malicka. Treba by to bylo nejlepsi reseni.
hele a nemůže to mít třeba jako rekaci na prací prášek ? 😕 nebo materiál prádla jí nesedí 😕 to jsi zkoušela změnit?
ja chodivala Bilyho domu u cervenyho kostela, zni to hrozne ale nemuzu si vpomenout jak se to tam jmenuje 😅
nestacilo by zajit za detskou doktorkou? 😕
u mudr Rejdové jsem jednou byla na pohotovosti, myslím že je ale zapsaná v kolektivu CARu, dětská gynekologie tam tuším u jejího jména napsaná není, ale možná má širší zaměření. Jinak musím souhlasit se Smudlinkou, byla příjemná, přišla mi taková ráznější, ale v pohodě. Byla to první ženská doki která mě prohlížela, předtím jsem chodila jen ke chlapům.
mě Rejdová zachránila život a ukažte mi doktora,který se táhne po pracovní době přes celé město jen aby se ujistil,že Vám nic nechybí a že je Vám už lepe 😵 opravdu zlatá ženská,pokud nebere ona je tam ještě dost doktorek,které jsou stejně milé 😉
Děkuji moc rady, zkusím se zeptat té Dr. Rejdové.........jste hodný, díky 🙂
danusek11 - na modrkom koniku si sa nepytala? tam by ti vedeli asi skor poradit