Zdravím, pocházím z Ústeckého kraje a protože jsem se už 2x spálila s litoměřickou nemocnicí na dětském oddělení, tak jsem si řekla, že když by byl nějaký zdravotní problém a byla nutná hospitalizace, zkusíme Prahu. Tak se ptám, jaká je podle vás nejlepší s vaší osobní zkušenosti?
@similenka v Praze, pokud vim, vylozene detska nemocnice neni. Jsou tu ale velka detska oddeleni ve vsech spitalech. Osobne mam zkusenost s Thomayerkou a Vinohradskou. Vinohrady byly podle me trochu lepsi, ale obe ok. Jak sestricky, tak lekari a prostredi.
“Detska nemocnice” v Pze je pri VFN - Ke Karlovu. Jsou tam fajn. Na Bulovce zkusenost take dobra.
Ja uz jezdim jedine do motola...
O nás se tedy v Litoměřicích vždy skvěle postarali, ať se jednalo o hospitalizaci se šestou nemocí nebo jen šití hlavy po úrazu. Rozhodně lepší přístup, než např. v Praze v Motole, kde jsme bohužel také několikrát byli. Ale je to o lidech!! Hlavně sestry dokáží člověka úplně vykolejit, když jsou nepříjemné. Vyloženě zlá je vrchní sestra na oddělení kojenců v Motole. Ale doktoři tam jsou všichni super. Je těžké si vybrat...
Clovek se musi trochu obrnit vuci neprijemnym sestram apod.. kdyz nedelaji vylozene spatne svou praci, tak jsou to taky jen lide no. Ja duveruju Motolu, zachranili mi tam pred lety sestiletou sestru s akutni myokarditidou, takze od te doby Motol je pro me “srdcova” nemocnice, ale treba s porodem jedine k Apolinari a tak- zas brano hlavne kvuli profesionalite pece o dite. Proste zalezi, cemu se dava prednost 😉 do thomayerky bych radeji treba ja nesla uz po vice zkusenostech i se znamymi..ale ona je v Praze i spadovost.. kam patrite/kde zkolabujete- tam vas odvezou myslim..
Vylozene s cilenou hospitalizaci ale zkusenost nemam, tak se omlouvam, pokud je muj komentar mimo misu.. diky
@treasurka no jo, vidis, na tu jsem uplne zapomnela 🙂
Taky záleží, co by detem bylo... třeba detska kardiologie je pouze v motole.
Děkuji za odpovědi. Koukám, že vyhrává Motol a Thomajerovka 🙂Ale do Motole je možná těžké se dostat, ne? Když nepocházíte z Prahy a taky Teď a záleží, co je dítěti
@alenka_8 Já v Ltm teď ležela s klukem a tak trochu mi zatajili, že má pneumokoka. To jsem se dozvěděla až u své dětské na kontrole. Řekli mi teda že něco v nose má, ale nazvali to prostě jen bakterií ale o jakou se jedná, to už neřekli a to mi stačí. Nehledě na to, že ochota tam byla teda dost mizerná, když jsem slušně poprosila o umytí své flašky od kojeneckeho mléka. Neumyli a ještě se smáli do obličeje, že je to můj problém. K synovi se chovali mile ale s vámi jednali jak s nějakým povlem. A to teda fakt nejsem náročná. Ale na porodnici si stěžovat zase nemůžu. Porodit a odejít. Asi tak.
VFN ke Karlovu, byli jsme tam hospitalizovani 2x z toho jednou 2 mesice a nemuzu si stezovat, pristup lekaru i sester dobry a hlavne jsou tam opravdu profesionalove.
Sestrenka byla tento týden s malou v noci v Motole a říkala že super přístup. Ale podle mě je je to hodně o lidech. Dnes tam může být doktor super a zítra tam bude jiný a bude to stát za prd. To samé jsou sestřičky.
Za mě Motol, jinam bych s dítětem asi nejela. Malou mi zachránili v 5ti měsících, operovali břicho, sanitka ji vezla už skoro pozdě... Jsou tam machři. 👍
@verrryna Nevím jak v Praze, ale třeba v Brně je Dětská nemocnice. Tak možná přímo do nějaké detske