Prosím o zkušenosti s MUDr. Neomi Záleskou, která vede ordinaci pro děti ve FNOL. Hledám nového pediatra pro syna, momentálně nejsme spokojeni. Na tuto doktorku jsem zatím nenašla recenze.
Děkuji, Soňa
My jsme u ní byli několikrát ambulantně a vše bylo ok. Nenechává nic náhodě, svědomitá, po odborné stránce k ní mám důvěru. Vychází vstříc. Zvažuji, že k ní od nového roku přestoupíme.
U pani doktorky jsme byli 2x na pohotovosti , pokazde nas peclive vysetrila, odeslala na rtg a zbytecne nenasadila atb. Muzu ji s klidnym srdcem doporucit.
my k ni chodíme a jsme moc spokojení. Výhodou je, že někdy slouží i víkendy (pohotovost), takže můžeme za ni kdykoliv. Hodně si pamatuje co ji řeknu, nebo i jména děti a co mají rádi, vychází nám vstříc.
Hezky den, ma jeste nekdo nejakou zkusenost?🙂 premyslim, ze bych nas k teto dr preregistrovala, mely bychom to k ni ale hodinu cesty, tak bych si chtel byt jista, ze je fajn....
Ahoj, byli jsme u ní na pohotovosti, já bych k ní tedy nechodila, byla nepříjemná a arogantní, taková by dětská Dr. neměla být.