MUDr. Noemi Záleská - Olomouc FN - máte zkušenost?

sonja01
29. čer 2015

Prosím o zkušenosti s MUDr. Neomi Záleskou, která vede ordinaci pro děti ve FNOL. Hledám nového pediatra pro syna, momentálně nejsme spokojeni. Na tuto doktorku jsem zatím nenašla recenze.
Děkuji, Soňa

katynka83
20. črc 2015

Ahoj, byli jsme u ní na pohotovosti, já bych k ní tedy nechodila, byla nepříjemná a arogantní, taková by dětská Dr. neměla být.

lidkab
13. říj 2015

My jsme u ní byli několikrát ambulantně a vše bylo ok. Nenechává nic náhodě, svědomitá, po odborné stránce k ní mám důvěru. Vychází vstříc. Zvažuji, že k ní od nového roku přestoupíme.

pavlinka_1981
2. kvě 2016

U pani doktorky jsme byli 2x na pohotovosti , pokazde nas peclive vysetrila, odeslala na rtg a zbytecne nenasadila atb. Muzu ji s klidnym srdcem doporucit.

haluska16386
9. kvě 2016

my k ni chodíme a jsme moc spokojení. Výhodou je, že někdy slouží i víkendy (pohotovost), takže můžeme za ni kdykoliv. Hodně si pamatuje co ji řeknu, nebo i jména děti a co mají rádi, vychází nám vstříc.

dorje
16. kvě 2016

Hezky den, ma jeste nekdo nejakou zkusenost?🙂 premyslim, ze bych nas k teto dr preregistrovala, mely bychom to k ni ale hodinu cesty, tak bych si chtel byt jista, ze je fajn....