Ahoj, syn se narodil s dvemi ortopedickymi vadami a ja ted hledam dobrou rehabilitaci v Praze, idealne nekde v okoli Prahy 9 (napr Motol, i kdyz je dobrej, je pro nas na pravidelne dojizdeni hodne z ruky). Nasla jsem rehabilitacni centrum prof. Cecha na Cernem Moste, ktere podle webovek vypada celkem dobre, tak by mne zajimalo, jestli s nim nekdo tady nema osobni zkusenost, pripadne jestli byste doporucily vynikajiciho fyzioterapeuta se zkusenostmi s lecbou PEC a luxace kycle u deti...nejde mi o Vojtovku, spis o rehabilitaci v klasickem smyslu...synovi uz je pres rok a ma za sebou nekolik operaci. Diky za tipy
Ja tam chodila na rehabku a magnety s kolenem. A super.
Přímo na rehábku jsme tam nedocházeli, jen občas na ortopedii, ale přístup byl dobrý 🙂
Já jezdila na rehabilitaci sem http://www.tvuj-lekar.cz/45245649/14796/centrum.... Jsem z Proseka a musím říct, že se mi ježdění na Prahu 4 vyplatilo. Přístup k dětem, prostředí a přístup je tam úžasný.
Praha 9 kde bydlite, ja znam osobne opravdu skvělou rehabilitacni, která takřka nedela Vojtovku, pak jsou urcite vlemi dobri v nemocnici Ke karlovu ale asi jsem Ti vůbec nepomohla 😒