Budeme se výhledově stěhovat na Prahu - východ a budu potřebovat pro mojí dceru nového pediatra. Paní doktorka je nejblíž, tak bych potřebovala nějaké reference.
Děkuji všem za informace 🙂.
@delfilucka Jé, super 🙂. Ráda bych věděla jak se chová k dětem, případně k maminkám, jak je mluvná, ochotná vysvětlovat, jaký má přístup k očkování a nadstandartnímu očkování, jestli poskytuje službu na telefonu, případně jestli jí můžu navštívit ve všech jejích ordinacích v případě akutního problému. Ve Stránčicích je jen jednou za týden :(. A co její sestřička? Děkuji moc za všechny informace 🙂.
Ahoj,ja chodila k jmenované.u třetího dítěte jsem přešla..proc atd nebudu rozebírat,ale dr Vojtova v Ricanech je moc super.
@teraolli zhodnotila bych to podobně jako @apollonka , k maminkám je vstřícná ( i sestra je v pohodě) nic moc nehrotí (jako jestli už umí to a to apod.). Řekla bych, že ani to očkování nehrotí, resp. pokud řekneš, že je malá nemocná, nebo má rýmu tak se v pohodě domluví odklad. Dokonce mi u 5letý prohlídky syna sama navrhla, že je drobnej a že očkovat zatím nebudem. Co se týká malých miminek a očkování - to nevím, přešla jsem k ní, když bylo synovi 3,5 a s nejmladší k ní nechodím, protože mi jí nechtěla vzít po domporodu. Službu na telefonu neposkytuje, resp. v ordinačních hodinách jí můžeš zavolat do ordinace (jedno kam) a přijít za ní můžeš taky do jakýkoliv ordinace, akorát tam nebude mít složku dítěte, ale to je při akutních problémech jedno že... Jinak obecně je to takový standard , ani dobrý ani špatný. Pro první dítě bych ale moc nedoporučovala.
@delfilucka Moc děkuji za odpověď.
Ahoj, já k ní chodím se synem (ale až od cca jeho 4 let, protože původní doktorka z prahy mi odešla do důchodu a tato byla nejblíže). Co konkrétně by jsi potřebovala vědět? Otázku typu "zda je dobrá" ti nezodpovím, protože pod pojmem "dobrá" se každá asi představíme něco jinýho....