Jen tak od pohledu do krku předepsala dceři 2,5r na bolavý krk její první atb. Neudělala crp, které má přímo v ordinaci. Dcera měla špatnou reakci na atb zvracela celý den a byla malátná. Na základě dodatečně udělaných stěrů z krku se ukázalo, že je to jenom viróza. Naštěstí dostala jen jednu dávku, ale podle původního plánu je měla brát deset dnů :( Naše dr. je už celkem stará a může každou chvíli odejít do důchodu. Tak si říkám, jestli bych radši neměla jít dceru nahlásit k jiné dětské doktorce a že jich tu je na výběr asi 3 další. Co si myslíte?
šla bych k jiné doktorce 😉
Doktorku bych změnila. 😉
Určitě, tohle by se opakovalo celé dětství malé a zbytečně, atb nejsou nic dobrého pro imunitu do budoucna, pro střeva. Dnes je to s tím crp mnohem komfortnější, nebolí to a výsledek hned.
šla bych k jiné lékařce
Určitě bych šla k jiné doktorce.
určitě bych šla k jiné doktorce. Sama mám podobnou špatnou zkušenost z dětství. Moje doktorka vše řešila jediným antibiotikem. Skončilo to tím, že mi poškodila játra. Ne nějak extrémně, ale od té doby mám problém s vysokými jaterními testy.
určitě změň doktorku 🙂
Určitě se vypravte k jiné doktorce...
asi bych na nic nečekala a mazala k jiné doktorce, kor když máte z čeho vybírat 😉