Kdy mám začít hledat pediatra?

jirule92
22. kvě 2015

Termín porodu mám 18.7.2015 k porodu jsem hlášena v Krči, ale vypadá to že malá pujde na svět dřív asi. Trvalý pobyt mám mimo Prahu, ale bydlím už 3 roky na Praze 10 tak pediatra asi někde tady poblíž pokud znáte nějakého? Nebo musím v místě trvalého bydliště? Děkuju

ludul
22. kvě 2015

já mám TP 25.7 a pediatra mám domluveného už od února a mám jej v místě bydliště - Praha 9, máš ty v Praze lékaře,nebo jen v místě trvalého pobytu? Být tebou, už je nejvyšší čas se poohlídnou,kdo z lékařů v tvém okolí má volno a bere, nejsou povinni tě ( dítě) vzít....

veeeraf
22. kvě 2015

já ještě neměla pediatra v den porodu, nestihla jsem to

inkognita
22. kvě 2015

Ahoj, tak já mám termín v srpnu, shánět pediatra jsem byla před týdnem a hodně jich už mělo plno.. Takže na hledání je za 5 minut 12 😉

idiska
22. kvě 2015

někde v porodnicích prý chtějí, aby jste měla pediatra vybraného, když vás budou pouštět a chtějí prý i razítko v průkazce...jinak já jsem byla cca před týdnem u pediatra, tož jsme zapsaní 🙂 ...no a termín mám 31.7. 😉

gepe
22. kvě 2015

Meli jsme termin 21.8., mala prisla na svet 14.8. A pediatra jsme meli konce duna. V Praze je dobre hledat pediatra dobreho uz pomalu po NT screeningu, cimz Te nechci desit 😉 Tve trvale bydliste v tom nehraje roli, i kdyz dite dostane automaticky Tve trvale byd.
@idiska v Podoli je to zajimalo. A je fakt, ze je uz lepsi mit pediatra pred porodem, i kvuli prvnim kontrolam. Prvni ma byt do 3 dnu od propusteni, bud k lekari ci on/a dojede domu, atd. Po porodu, po prichodu domu, hledani a vyber pediatra by bylo to posledni co bych chtela resit.

simdan
23. kvě 2015

Já mám vyřízeného pediatra od 24tt