Dobrý den,
Dneska jsme byli s měsíčním miminkem na prvním vyšetření kyčlí v Motole a byl to tak otřesný zážitek, že hledáme jinou kliniku, kde by vyšetření dělali. Můžete mi nějakou v Praze doporučit?
Děkuji
Poliklinika Lipa na Nových Butovicich,jde to rychle a jsou tam mile sestřičky i doktor
@pikl
V jakem smyslu otresny zazitek?
Nevím kam jít, ale vím kam nejít -Bulovka... Už nikdy víc... Čekačka i přes objednání hodinu a půl a dceru vyšetřovala snad 15min doktorka v atestu, co pořádně nevěděla co dělat a byla sama... trápila jí jen kvůli fotce, aby pan doktor viděl... Hrozný
My byli ve Vinohradsky Nemocnici a prislo mi to v pohode...Ani jsme necekali...
Děkuji všem za tipy, zkusíme asi tu Lipu protože je to nejblíž
@smudlinka24 čekali jsme hodinu v přeplněné čekárně plné dětí různého věku, takže extra infekční prostředí. Vyšetření samo o sobě trvalo asi 3 minuty, ale oni objednají několik miminek na stejnou hodinu a ještě s tím začnou pozdě :( jo a řekli nám, že příště než přijdeme na řadu ji máme v té hrozné čekárně částečně vyslect, aby jsme pak nezdrzovali. Takže už fakt nikdy více :(
My byly na Bulovce a byla jsem spokojená, šla jsem tam hned ráno a čekala max 20 minut, lékař byl v pohodě a pokud si není 100% jistý hned vedle má další doktorku.. za nas doporucuju
@pikl Tak my byli naopak na Lípě velice nespokojeni. Čekání vždy půl hodiny až hodinu v chodbě v řadě jako husy za sebou, pozdní příchody pana doktora a v ordinaci ani ne půl minuty. Sestřička je tam k ničemu, ani nevychází aby vybrala kartičky pojišťovny, to si dělá doktor sám. Je tam dr Chládek, arogantní. Řekl mi, že dítě má špatné kyčle, ať zajdeme za praktickou aby ta nám napsala doporučení na rehabilitace, on že nemá čas se s tím vypisovat. Na rehábko jsme byli v Motole u dvou lékařek, tam jsme s přístupem byli naopak spokojení a kupodivu nám obě řekly, že nechápou výsledek vyšetření pana doktora, že má dítě kyčle úplně v pořádku.
rozhodně doporučuji MUDr. Roberta Jůzka Gymuno, Kischova 1732/5
140 00 Praha 4 - Nusle
http://www.gymuno.cz/
Nečeká se, čas objednání platí, s malým jsem tam byla asi 5x, pan doktor je milej, docela vtipnej a ještě k tomu pěknej 🙂
Já byla spokojená u pana doktora Meluzína. Poliklinika Olšanská (Praha 3). Nevím jak to máte daleko. S oběma dětma na dvou kontrolách a všechny v pořádku
Barrandov - Šesták, nevím jestli je to "odborník uplně nejlepší", ale nečeká se tam ani minutu a je v pohodě....Do Motola na specializovaný vyšetření nikdy!!!