Ahoj vsem,
chtela bych se poradit ohledne pediatra, budeme se v cervenci stehovat do Nupak a ja koncem cervna porodim druhe dite. Uz mam doma dvouleteho syna. Aktualne mam pediatra v miste bydliste v Hostivari a uvazuju, jestli teda prihlasit i druhe dite a proste zustat u te nasi doktorky, jsme s ni velmi spokojeni, a dojizdet proste o kousek dal.
No a nebo jestli teda deti prihlasit k novemu lekari, ale pak nevim kam. V Nupakach samozrejme zadny lekar neni, takze bych mela hledat kde? Pruhonice? Nebo snad dokonce az Ricany?
S miminkem se clovek ten prvni rok k doktorovi docela nalita a ja bohuzel nemuzu ridt auto a jsem odkazana jen na MHD (pokud by me teda nevozil manzel pri akutni nemoci), tak bych rada doktora, ktery by byl dobre dosazitelny i pro me samotnou jen s kocarkem nebo pozdeji v nositku, bohuzel ale treba nizkopodlaznich 385 moc nejezdi, tak bych asi snad radsi chodila prvni mesic nebo dva pesky, nebo nevim...
Je tu prosim nekdo z Nupak a okoli, kdo by mi mohl poradit? Jsem 29tt, takze to potrebuju poresit co nejdriv, abych mohla vyplnit pediatra do papiru pro porodnici...
Dekuji
M.