Hledám zubaře, který by mě akutně vzal - Frýdek Místek

ajina1984
1. dub 2019

Ahoj holky poraďte mi prosím pani zubařka mě vypsala neboť jsem se omluvila ze mam dítě nemocné.nyni jsem bez zubaře už dva dny chodim po fm zda by mě někdo nevzal ale bohužel.jsem tehu a mam neskutečné bolesti nevim co mam delat kam zajit poradite?myslim ze trhat zub na pohotovost je podledni možnost ne?

jajulin
1. dub 2019

Nemám zkušenost, ale tvá zdravotní pojišťovna by ti měla dát kontakt na zubaře, který tě vezme.

uzivatelkapetra
1. dub 2019

Taky jsem z fm a zubaře mám až ve Vyškově...nepotěšila co🙂
Zašla bych poprosit k nějakému zubaři, jestli by tě alespoň neošetřil s tím, co tě zrovna bolí. Do stavu tě nevezme ale alespoň tak by to mohlo jít.
Každopádně dobří zubaři tady nikde neberou. Já už dva měsíce chodím s vypadlou plombou na sedmičce, díra jako do... ale musím vydržet, než se malý naučí jíst tak, aby beze mě vydržel těch cca 5-6 hodin

sudylichozrout
1. dub 2019

@ajina1984 Mate ve FM zubni pohotovost treba v nemocnici? Jestli jo, jdi tam.

anita003
1. dub 2019

No jo, se zubařema je to tady bída... Jsem z NJ a jsem ráda, že mám aspoň ukrajinského řezníka v Kopřivnici :D Každopádně podle stomatologické komory bere nějaký zubař v Havířově, takže ty bys to z FM neměla až tak daleko... Jinak bys to holt asi musela takhle akutně řešit na pohotovosti...

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ajina1984
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz