Ahoj holky, hledám gynekologa na Praze 8, případně Praha 7 nebo 9, u kterého se neplatí za těhotenství. Nemáte někdo typ? Díky!
@kozaci jo a nestrasej s nicim, vsechno vysvetlej...
@makronka222 souhlasím, Gynclin a speciálně Dr. Korecký. Všechno vysvětlí, je pečlivý, nečeká se, výsledky online. 👍
@makronka222 koukala jsem na jejich web. Píšou, že přijímají nové pacientky. Hurá!
Jen tam nikde nevidím. ....často se teď u gynekologů za těhotenství platí. Nevíte jak tady?
@makronka222 ano, tam chodím taky, bezva, bezva, bezva!
Ja chodim do Lekarskeho domu v Janovskeho ulici, doktor Vrtiska. A nemuzu si vynachvalit. Sice se plati 1200 na rok, ale tehotenstvi sledovat opravdu precizne.
@kozaci u nich fakt nic neplatis, maji cenik na webu, jen jak rikaji holky plati se za fotku, jako vsude. Ja prostridala 3 ordinace na P8 a jsem konecne spokojena, od doktora nic neboli. 1. screen mi delala pani doktorka, pecliva, parala se tam se mnou pres pul hodiny. Hlavne pokazdy mi delal pan doktor utz, coz je pro muj klid super... mrknul na spodek vaginalnim utz, pak pres bricho na srdecni akci a jak je dite natocene. Je to rychlovka a mam klid, ze je dite ok. Na kontrolu snad po 3-4 tydnech. (Prvni trimestr jsem chodila po 2 tydnech, ale mela jsem hematom, tak to asi bylo tim? Nevim) jsou tam od rana do vecera, takze to ma svoje vyhody i do budoucna. 1x jsem tam mela dceru, vypadlo mi hlidani, taky s tim nemeli problem.
Taky můžu doporučit GynClin. Chodím k Mudr Klímové. Mají skvělé vybavení a líbí se mi online přístup a tak obecně všechno.
Gynclin sro poliklinika Prosek (u metra Strizkov)
Pekna, moderni ordinace, na vyber mas doktrora, jsem s nim max spokojena nebo gyndarku. Chodis na cas, kdyz jsi objednana, fine pristup, vysledky online na webu + online recepty za 100,-/rocne. 400,- rocne je za zrcadla atd