Ahojky, nemáte některá s dobrým kožním lékařem zkušenosti? Díky moc, Eva
Určitě ne, já tam zavolala, objednala a konec....
Jsou opravdu moc milé, sestřička i paní doktorka...Malý byl 1,5 roku starý...a opravdu hodně pomohla....
Ta předešlá kožařka mi dávala kortikoidy, ty na chvilku zabraly...a pak zase...měl ložiska po celém těle a teď je sameťáček a jen promazávám jednou týdně po mytí krémem Exomega.
Neměl už skoro dva roky ani jedno ložisko!!!
Držím pěsti, paní doktorka určitě pomůže....koukni na znamylekaz.cz tam má paní doktroka samou chválu 🙂
jsi zlata, diky moc🙂))))))))))))))))
Není za co, hlavně, ať to malé pomůže...
😉
Potřebovala bych ověřený kontakt na kožní - Praha 5, 6, 2.
Chodili jsme do Motola, ale objednávací lhůty jsou min. 2,5 měsíce, to je pro nás neúnosné.
Díky.
Dobrý den,prosim Vás poradte dobrýho kozniho lekaře blizko Uval u Prahy,Diki moc
Výborní kožaři jsou v Praze v Čimicích - kožní klinika Achillea - malému tam obrovsky pomohli!!!!! Jsou pečliví a navíc mají absolutně všichni perfektní přístup k dětem - byl to první dr. , kde malej neřval.
@esuska tak jsme dnes byli v Achilley a mám smíšené pocity......přístup perfektní, doktorka milá, ale....zjistila atopický ekzem u syna...prej i na bříšku lehká forma, pediatrička i lékárnice když to viděli, řekli, že by to spíše tipovali na reakci moči, jak je pořád v plíně....v achilley mi doporučila do vody linolu nebo slunečnicový olej, lékarnice a obě co tam byly nezávisle na sobě řekly, že za své praxe neviděly, že by se doporučoval na ekzem slunečnicový olej. Pak nám ještě předepsala kortikoidy, lékárnice, že by to nedávala, když to viděla,tak říkala, že to není nic strašného a že to může být z čehokoliv třeba i ze zoubků a ještě se mě ptala, proč mi tu linolu nenapsala na recept......tak fakt nevím ☹
@weri1 ekzém může být jako flíčky i krupička... Bioderma je dobrý základ. Lenienska je dost mastná, pokud to má červenější, tak se to nehodí promazávat, ale spíš hydratovat (Bioderma) a léčit (Sudocrem například, i ty flíčky).
Jak dlouho to má? Neudělalo se mu to třeba po očkování MMR? To se celkem stává....
Ahojky, našla jsem přehledné stránky : http://www.alergologiepraha.cz/ je tam celkem dlouhý seznam kožních lékařů, určitě si tam vyberete 🙂
Přečtěte si http://www.piskac.cz/pavel/AtopickyEkzem.htm má to 2 části a funguje to!!!!
Ahoj, z vlastní zkušenosti mohu doporučit tuto paní doktorku, která mému synovi téměř vyléčila ekzém bez kortikoidů .. a mě také velmi pomohla. Teď jen promazáváme kůži a už nemá krvavá ložiska....
Je moc milá, dá vzorek mastí, vše vysvětlí, poradí, udělá si čas...měla jsem i jinou paní doktorku a prostě se to nedá srovnat
MUDr. Serédi Voronovová Dita Specializace: kožní Praha 10 10800, ul. Plaňanská 1/573, tel. 274772061