Dobrá kožní v Praze nebo Kolíně, máte tip?

sarad
10. lis 2015

Ahoj,

prosím o radu, máte někdo tip na dobrou dětskou kožní? Syn má atopický ekzém a léčba se nějak moc nedaří :( Myslím, že je to částečně naší paní doktorkou. Ráda bych zkusila někoho nového. Klidně i s dlouhou čekací lhůtou.

Díky Sára

jantar9
10. lis 2015

Ahoj Saro,

muj syn mel atop. Ekzem od 8. tydne do 1,5 roku Zivota....neda se popsat cim jsme prosli. Jako jedina a opravdu trvala lecba se nam overila homeopatie. Mohu doporucit jednoho schopneho homeopata v Praze, ale asi to nebudu psat takhle verejne,....to . Nevim, zda je tady na koniku moznost poslat soukromy E-Mail...Rada bych Tich pomohla.
Drzte se, Pa
Mirka

sarad
autor
10. lis 2015

@jantar9 Dobrý den Mirko, tak mi napiště na mail. Já teda s homeopatií nemám žádnou zkušenost a ani nevím, zda jí věřím, ale můžu to zkusit. Jaké jsou ceny u tohoto doktora?

jantar9
11. lis 2015

Zdravim Saro, nemusite tomu vubec verit, na tom vubec nezalezi. Ja pisi jen ze sve vlastni zkusenosti a rada bych Vam pomohla. Za vstupni konzultaci si uctuje jeden a půl tisíce. Trvá to přes hodinu. Dalsi konzultace jsou podstatně levnější. Nevim, jak se dostanu do interni posty, abych ,vam mohla odepsat na soukromý mail...nevyznam se tu, bohužel. Zdravim, Mirka