Ahojky maminky,prosím o pomoc s hledáním zubaře v Brně.Židenice,Líšeň, střed města nebo od středu města do 20minut MHD.A jak přesvědčit syna 3,5 aby u zubaře otevřel pusu? 🙂 je nějaký dětský hever? 🙂
Jaké máte vy zážitky s dětičkama? Předem mockrát děkuji
To my zas nemůžem sehnat zubaře střední čechy jsou na tom špatně. A nevím když si najdu zubáka jinde jestli nás vezme
Se zubarema je to problem,deti nekde nechteji vzit 😠 Nastesti moje zubarka hned nabidla ze mam vzit malou sebou tak v roce 🙂
Můj zubař by mě děti nevzal protože je nemá moc rád.Nemyslím tím moje děti,ale všechny.On s nima nemá trpělivost.A nepotřebuju aby moje děti ještě víc vystresoval a byl nepříjemnej. 😒
Ale děkuji že jste se ozvali 🙂 budu hledat dál 🙂
Adriana:Myslím si že by zubař Vás měl vzít i jinde,jde jen o to aby neměl plno.Tak jak se to stává nám.Všude kam volám tak buď berou jen dospělí nebo mají plno.A to už zubaře hledám dost dlouho. ☹
A když už by nás někde vzali,tak jsou nepříjemní a malej tu pusu neotevře.
Na Vánoce mu budu kupovat toho zubaře,je to pro děti od tří let,tak když si to na něm nacvičí,tak třeba tu pusu otevře 😀
A doufám že najdem pohodovýho zubaře. 🙂
Děkuji,ale kam jsem volala tak mají plno.Mám to zkusit v lednu.Tak budem čekat až do ledna. 🙂
Ahoj holky,tak náš zubař má taky plno,ale děti svých pacientek bere v pohodě 😉 se starším synem chodíme na pravidelné prohlídky a zatím ani kázek a vše ok,ještě že tak.
Marne hledam a obvolavam detske zubare v Praze - vsude maji plno a nove deti neberou... 😢
sorathia - nám kontakt na dětskou zubařku dala naše dětská mudr, když jsem se jí na to ptala. Takže se zkus zeptat dětské, určitě ti poradí 😉
tak to je super tema ja s malym taky budu muset k zubari ,ale sama tam nedokazu jit mam silenou fobii
Ahojky, nám naštěstí vzali prvního kluka u naší zubařky. Teď, když se objednávám, tak všechny na jednou. I taťku. 😵
Jeu: to mi povídej, moje fobie namá meze. Jdu jen na prohlídku a už to křičím ve dveřích, aby zubařka s ničím jiným nepočítala. 😀 😀 😀 😀 😀
sklen:jenze ty tam alespon jdes me tam nikdo nedostane ani heverem 😒 uz me to strasne boli tak shanim soukromnika ktery by mi dal plnou narkozu..uz jsem volala do budejic a tam se mi vysmali ze to pry delaji jen postizenym detem ☹ tak kdyby jste nekdo o necem takovem vedel budu rada za kazdy kontakt 🙂
Jeu: no jo, musím jít příkladem. JInak by se mi seknul kluk a už bych ho tam nedostala 😀 😀 😀 😀
Neboj, to zvládneš.
ahoj, holky z Prahy, našla jsem tohle: http://praha10.pekarek.eu/ na těchto zvláštně nazvaných stránkách je dům zubní péče pro děti, vyloženě se specializujou na klientelu do 18 let a mají smlouvu s největšíma pojišťovnama . Dneska odpoledne tam budu volat a objednávat nás k jedný sympatický mladý paní doktorce 🙂 Je to na strašnický, ale ta je bezbariérová takže no problemo 🙂
sklen:dala jsem na tebe a rano jdu na pohotovost uz jsem tam volala tak na me myslete 😀 bojim bojim 😔
Jeu: určitě budeme, pak písni, jak jsi dopadla. Držím pěstičky. Bude to OK 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak jsem tam byla no a prezila jsem to ale leceni to bude na dlouho 😔
Jeud: hlavně,ž e to máš za sebou ne??? Bude zase dobře. 😉
jo v to doufam dnes sem tam musela zas a trhali mi au au au..az me doleci tak tam pujdu s malym je to moc mila lekarka
Jéé, tak to je super. Já mám taky skvělou. A jak se jinak cítíš?? už jen pár týdnů a máš to za sebou co??? docela ti to závidím.
zavidis zubare nebo mimi 😀 cejtim se na prd pujdu tam jeste hodne krat porad mi to boli to vytrzeni a navic jsem onemocnela takze jsem na chcipnuti 😝
No to víš že mimi. Já mám téměř 2 měsíce po porodu a hned bych to vrátila. Sice konec těhu nic moc, ale teď to strašně rychle utíká.
Zubařka mi také nahání kůžu, slíbila mi, že si počká na obě 8 a pak půjdou. Jsem po těhu, tak jí nic nebrání 😢 😢 😢
me 8 trhala ted 😨 ty by si chtela byt zase tehotna??to plno maminek rika ze by to vratily 🙂
Docela jo. Dokud jsi těhotná, tak jde vše pomalu, jsi natěšená atd...., ale jen porodíš, rozeběhne se kolotoč. KOukala jsem, že první mimi máš také tříleté, já taky, tak vím, o čem mluvím, absolutně nic nestíhám. Přijde mi, že jsem rodila včera a malému je dnes 6 týdnů. No hrůzaaa 😉
juu tak to by jsme si mohly popovidat jak to zvladas ja z toho mam velke obavy i jak ho malej prijme..a tak jsem hodne mlada a z toho mam prave strach ze to nezvladnu..
Jed: no co ti budu povídat. Hele ze začátku strašnej chaos. To vstávání do školky atd... Byla jsem ráa, že první týden doma zůstal manža. Pak už jsem si najela na svůj režim a už je to v poho. Danda přijal malého dobře, všem ho stále ukazuje, zatím nežárlí. Nebo možná trochu, ale nedává to nějak najevo. Za to ve školce začal víc zlobit a taky fučí. Hele to bych ho kolikrát přehla přes nohu a tak mu nasekala. Ale zase si říkám, že to prostě přejde. To víš,jednou za čas mi ta ruka ujede, ale není to tak zlééé 😉
A kolik ti je?? Jestli se tedy můžu zeptat??
me je 22..to ja vim m e ruka ujizdi taky a to mam hodne dite ..filipek jde do sko,lky ted v zari tak jsem zvedava moc se tam tesi..a manzel slibil ze ho tam bude kazde rano vozit tak to je v poho ze nemusim vstavat a nekam behat
JEd: no tak to ti opravdu závidím. Ale už jsem si na to zvykla. Nejsi zas tak mladá, je hodně mladších. Neboj, bude to OK: 😀
to mas pravdu mam kamaradku tej je 19let a v srpnu ceka treti dite..to je teprv blazen 🙂
ahoj! mne syna vzal automaticky muj zubar. ted jsme presli k zubarce meho manzela a ta je taky pro "rodinne doktory". 😀 s oteviranim hrozne zalezi na zubarovi. ja si Vitka vzdy posadim na klin a pani doktrorka rekne: tak Vitku, spocitame zoubky! a Vita otevre, sice jen na chvili, ale aspon tak 🙂 horsi je, kdyz pani zubarka kouka na zoubky mne. to rve. ale to on vzdy, kdyz na me nekdo saha. proste mu nikdo cizi na mamu sahat nebude 😀 slysela jsem, ze je s detskyma zubareme docela problem. nejlepsi bude mrknout na net a pak si zubare obvolat, jestli nabiraji.