Dětský zubař - nemůtu jej sehnat. Jak to dál řešit?

31. říj 2024

Ahoj, asi si jdu spíš postěžovat protože už nevím jak tohle řešit. Hledám už rok zubaře pro své děti 4 a 2. Můj zubař mě před rokem vyhodil s tím že neplnim plán. Respektive tohle je kec. Na prohlídku jsem chodila každého půl roku. Jenže mi opakovaně opravoval stoličku ( dala jsem za ní přes 30tis) s tím že příště udělá korunku. No když jsem tam s tím zlomeným zubem šla naposledy, že ho opraví za 7tis. Jen jsem nadhodila tu korunku, rozohnil se a řekl, že příště ať si hledám zubaře jinde. Ok. Naštval mě pěkně... Jen že jsem se zeptala 🙄... Jenže semnou vyškrtl i mojí dceru s tím že děti nedělá a že jí tedy nebude mít v evidenci. Když mi někdo řekne že tohle nemůže, že to je blbost... Tak to asi taková blbost nebude, když se to normálně děje že 😡😡😡.
A teď k věci... Už rok hledám zubaře pro své děti. Když napíšu zubaři pro dospělé řekne mi, že děti bere jen svých pacientů a že kapacitu má plnou.
Když jsem obepsala místní i v dálce dětské kliniky. Kapacita plná.
Takže já už nevím. To mám těm dětem vymlátit zuby kladivem či co 🙄🙄🙄. Už jsem z toho zoufalá. Jen slyším slovo zubař tak mám osypky.
Nechala jsem si vyjet i zubaře na VZP ale vesměs mi to prostě vždycky je k ničemu.
Bydlím v Libereckém kraji. Ano auto mám ale abych jezdila do Brna k zubaři 😡😡😡to snad není normální ne tohle.

levandule_k
31. říj 2024

Tohle je strašný, to jeho arogantní chování je na pár facek. Jaké má ten zubař recenze na netu?

Přeji ti, abys našla zubaře s fajn přístupem a ve výsledku se ten dramatický odchod ukázal jako výhra. Ale jako, kde najít zubaře ti neporadím.

alassel
31. říj 2024

Ze zákona můžete být vyřazení z evidence po 5 letech nechozeni. Jinak nelze... Pakliže jste tam registrovaní? Normálně bych se objednala a hotovo. Kde máte registraci dle pojišťovny? Pokud tam, vůbec bych se s tím netrapila normálně tam zašla

alice180
31. říj 2024

@alassel no to sice jo, ale kdo by tam chtel dál chodit, že ?!

lti
31. říj 2024

Cliniq dejvice bere deti

martt
31. říj 2024

A co zkusit nejdříve sehnat zubaře pro sebe a při návštěvě se ho zeptat jestli by nevzal i tvoje děti? Takhle to udělala známá ta nemohla sehnat pro děti zubaře na konec sehnala pro sebe. A když se zmínila, že shání přes rok zubaře pro děti tak ji zubarka řekla ze je veme. Ale ona chodí na soukromou kliniku, kde se dost platí. Tam si myslím, že je větší šance sehnat volne místo alespoň dočasně než seženeš někoho "lepšího".

misha31
31. říj 2024

Soukroma klinika, neni to zas tak drahe

hanka_12345
31. říj 2024

vzdyt stejne shanis pro sebe tak jaky ze bere jen deti svych pacošu?

sonaxoxo
31. říj 2024

Tohle je peklo..😡 ale podle Šmuclera máme nejvíc zubařů a nevidí problém v tom, si bez problémů sehnat zubaře..prostě id..ot!! Přijde mi, že od té doby, co dělá šéfa stomatologů, že je to katastrofa, kterou nikdo neřeší! A aby každý chodil k soukromníkům, si nemusím platit pojištění. Jinak tvůj zubař je arogantní blb! K němu bych už taky nešla! Určitě bych na něj napsala stížnost k české lékařské komoře, urgovala bych VZP, oni mají povinnost ti ho najít. Jsem odjinud, takže volného zubaře ti neporadím.🤷

hanka_12345
31. říj 2024

zubari to je mizerie stejne jako pediatri. skoda slov ...ah jo...Preji uspesny lov

radkazenklava
31. říj 2024

Zkuste kouknout po soukromých ordinacích, rozdíl v ceně už není tak velký. Jakmile budete mít zubaře Vy ,můžete pak přihlásit děti. Já mám soukromého zubaře a platím za ošetření atd jen o pár stovek více,než muž, který má zubaře na pojišťovnu, ale vše od plomby až po nějakou plachtu na pusu si platí.

squezy
1. lis 2024

Jestli jsi z Liberce,tak jedině do Orahy. V Praze stále ještě kliniky berou. Asi si zaplatis preventivky,ale berou. Googluj a obvolavej. Kamaradka taky dojíždí a ma zubare se synem na I.P.Pavlova. ja hledala pro syna zubare s analgosedaci a nasla jsem v Karline 2x,Brevnov. Nekdo vyse pise i Dejvice..googluj a obvolavej. Pojišťovny ti většinou nic nesezenou..

apokalismus
1. lis 2024

Zde píšou že registrují nové pacienty,je to teda až Mladá Boleslav... A ještě jsem viděla na fb České Lípy že otvírají ordinaci a probíhá registrace...

tereza0111
1. lis 2024

Mam skveleho zubare a taky mi tvdil, ze deti mi nevezme, protoze to neni dobre, kdyz deti delaji bezni zubari. Spravny detsky zubar je na deti opravdu uzpusoben a je to mnohem lepsi.
Takze mam soukromeho detskeho a jsem za to rada. Prostredi pro deti, umi s nimi pracovat a spravne odhaduje cas na osetreni ditete, velikost nastroju - pro deti potrebuje mensi a ten nas ma napr jako bonus nad zubarskym kreslem obrazovku kde jim pousti pohadky 🙂 Nebyl problem se zapsat, jen clovek kazdou navstevu neco plati. Ale zas tak silene to neni, za tu sluzbu mi to stoji