Dětský pediatr - Praha Zličín, Stodůlky, Hostivice

misaarisa
18. říj 2015

Ahoj, máte prosím některá zkušenosti s MUDr. Linhartovou (Jinočany) nebo MUDr. Buriánkovou (Hostivice)? Jinak sháním dobrého dětského pediatra někde v oblasti Hostivice, Rudná, Chýně, Jinočany, případně Praha Zličín, Stodůlky, Řepy. Idáelně se snadnou dopravní dostupností nebo ještě snadnějším parkováním...nejsem úplně nejlepší řidička. 😀 V případě opravdu dobrého lékaře možná oblast až přibližně na Smíchov, to už by ale musel vozit manžel. Budu ráda za jakýkoliv tip. Hlavně, ať je to člověk na "správném místě".

lili1984
19. říj 2015

@misaarisa Ahoj! MUDr. Buriánkovou bych asi s klidným svědomím nedoporučila. V ordinaci vládne hlavně sestřička. Zatím jsme teda naštěstí nemuseli řešit žádný zdravotní problém, chodíme jen na prevence, takže jí úplně posoudit nemůžu. Určitě se na ní dá najít hodně pozitivního, ale i dost negativního. Líbí se mi třeba, že řekne jak by se měly začít zavádět příkrmy, ale uzavře to tím, že stejně záleží na rodičích, jak si to udělají. Líbí se mi, že netvrdí, že se to musí dělat přesně podle ní. Taky se mi líbí, že nenutí do nepovinného očkování. Nabídne ho, ale nenutí. Spíš mi tam vadí, že je tam opravdu boss sestřička a doktorka je tam spíš tak nějak na ozdobu. Mám z toho stále smíšené pocity. Dovedu si představit lepšího pediatra. Ale k dětem se chová moc hezky, je taková klidná, pomalá. Ordinaci má v domě s pečovatelskou službou a parkoviště tam sice je, ale věčně je tam plno. Kdybys chtěla vědět víc, tak to můžeme pořešit přes IP. 🙂

jaja01k
19. říj 2015

My chodíme k MUDr. Liškové na Stodůlkách a jsem spokojená. Zabývá se i alternativní medicínou a řekla bych, že tomu odpovídá i její přístup. Každé dítě posuzuje individuálně a ne jen podle tabulek. Když je třeba miminko v něčem pomalejší, ale jinak je vidět, že je šikovné a prospívá, nežene hned na cvičení, protože už by to mělo umět, ale dá mu čas. Na nepovinné očkování se ptá, ale nevnucuje. Jakmile se jí dítě nezdá 100% v pořádku, stačí trošku rýma nebo malá vyrážka, hned očkování odloží. Do poradny vždy objednává na čas a ještě se mi nestalo, že bych tam seděla v přeplněné čekárně. No a je vidět, že má děti opravdu ráda, což je taky důležité, a bohužel ne u všech pediatrů to platí.

misaarisa
autor
19. říj 2015

@lili1984 Aha, tak to je dobré vědět. Jako dítě jsem chodívala na jednu alergologii, kde byla taky sestra "generál" a už teda nikdy víc. Doktorka byla sice skvělá, ale sestra měla zřejmě pocit, že je něco víc a srovnávala si všechny (dost možná i doktorku?) do latě. Bohužel to potom nejvíce škodí lékaři, protože i když je sebelepší, spoustu lidí odradí právě nepříjemná sestra. 😠 Každopádně moc děkuju za názor.

misaarisa
autor
19. říj 2015

@jaja01k MUDr. Pavla Lišková? Googlovala jsem, vypadá na fajn osobu. 🙂 Nepotřebuju nutně zrovna alternativní medicínu (nic proti tomu), ale hlavně mi jde o vstřícný přístup (její i sestry), a aby uměla opravdu poradit a do ničeho člověka nenutila. A to příjmání pacientů "na čas" je taky fajn věc. Ještě to promyslím, každopádně děkuju moc za tip. 🙂

lili1984
19. říj 2015

@misaarisa Ona ta sestra není vyloženě generál. Spíš je "chytřejší" než doktorka. A doktorce to buď nevadí, nebo už rezignovala. 🙂 K dětem se chová hezky jak doktorka, tak sestřička. I když sestřička má poněkud "divočejší" vzhled. 🙂 Na přístup k dětem si stěžovat nemůžu. Ale prostě to není úplně ono. Taky zvažuju změnu. Chodíme k ní od narození a už to bude brzy rok. Je fajn, že má dvě čekárny, pro nemocné a pro děti, které jdou jen na prevenci atd. Taky bere celkem na čas. Ale prostě je tam pořád to ALE.

zm1808
8. lis 2015

Doporučuji Mudr.Staňová Blanka, Hostinského 1533 Stodůlky sama k ní chodím,jsem zdravotník a zažila jsem jí při práci a chodím k ní se svýma holkama.

kuratkol
8. lis 2015

Taky doporučuju MUDr. Blanku Staňovou, je hodná, milá, rychlá, nečeká se u ní dlouho, očkování nenutí.