Zdravím všechny přítomné maminky. Čekám miminko, které se má v lednu narodit. Ráda bych se už domluvila s nějakým pediatrem předběžně v okolí Ostravy-Poruby. Mé požadavky jsou asi takové, že by měl být lidský, alternativám se nebráním spíše naopak, nerada bych se přihlásila k nějakému, co ze zásady bez přemýšlení naočkuje vším možným a nejlépe najednou, jen podle tabulek. (Prosím nesuďte mě, každý má jiný postup a pohled na život). Priorita je pro mě informovanost, ohleduplnost, pochopení a po případě tolerování rozhodnutí pro případné posunutí očkování, či naočkování jinými látkami, než jsou běžně podávané a dostupné. Pokud máte některá dobrou zkušenost s takovým pediatrem, budu moc vděčná za každý tip.
Předem děkuji K.❤
Já chodím ke Králové,u Bohemky,ale co vím tak nebere. Ale hned vedle je nová dr.Hubenakova tuším a ta možná bere. Ta naše s odklady nemá problém,ta vedle myslím taky ne, slyšela jsem dobré recenze.
Tak nakonec jsem šla k paní doktorce Vospielové v Mar. Horách, která je velice vstřícná a přesně zatím taková, jak jsem si pediatričku představovala 🙂
bohužel neporadím, ale řeším podobný problém, naši pediatru zajímá snad jen to očkování, i když máme špatnou rodinnou anamnézu (3x autoimunní nemoc v rodině), tak pořád tlačí očkování hned jak to bude možné, i ty nepovinné ☹ Hexu ještě překousnu, když bude v termínu, ale jestli mi nedovolí posunout mmr, tak asi budu muset taky jinam.