Ahojte baby,
můžete mi prosím doporučit nějakého opravdu dobrého dětského neurologa, který by synovi provedl podrobné vyšetření. Jaké jste měli vy zkušenosti?? A nejlépe aby byl z Prahy, Středočeského kraje nebo Vysočiny. Díky
argousek, občas nakouknu do nedonošenců, tak trošku vím, co má tvůj malý za potíže, některý věci jsou velmi podobné i u našeho Davida ☹
Nezkoušela jsi malého nechat komplexně vyšetřit tady:
http://www.fnmotol.cz/centrum-komplexni-pece-pr...
a jinak maminku od ronie z osobní zkušenosti taky moooc doporučuji 😀
holky díky moc za odpovědi 😉
ronie a tvoje maminka by byla schopná provést nějaké komplexní vyšetření jako eeg nebo utz mozku nebo tak něco?? Jestli k tomu má vhodné zařízení nebo jen diagnostikuje ??
lendy1 napiš mi prosím do IP, jaké problémy jste řešili vy ?? A zda ještě nějaké potíže máte?? Jak jste to vyřešili? A tak Jo a Davídek byl taky nedonošenej??
Dovolím si obnovit diskusi. Mám doporučení na dětskou neurologii, protože malá nepase koně. Potřebovala bych tip na doktorku, co na ní mrkne, opravdu jí vyšetří a zhodnotí celkovej stav, případně doporučí pouze opravdu nutné cvičení - nechci neurologa co dceři odedveří vrzne vojtovku a nazdar :o( Myslím, že problém je opravdu jenom v tom pasení a jednoduchý cvičení by pomohlo, ale co mám zkušenosti, tak jsou kolem mně jenom lékaři, co sekaj cvičení jak baťa cvičky a skoro o tom nepřemejšlejí :o(
@anetka1701 ahoj,nevim z jakeho roku je prispevek.Pokud z letoska, muzu doporucit pani, co k nam chodi cvicit s malou na suchu a pak ve vane. prohlidne a doporuci dalsi postup.nedava zbytecne moc cviceni, jen nejaka, aby stimulovala, povzbudila k rozvoji.jsme z Prahy.
@ronie Dobrý den Ronie, mohu poprosit kontakt na Vaši maminku neuroložku. Mám syna 5 let a potřebuji vyloučit zda nemá epilepticke ložisko a možná má i ADHD .Předem moc děkuji. Jana z Karlových Varů
@ronie ahoj, prosim ta, zhaname dobreho neurologa. hlavne na oblast jazyka. maly ma jazyk neohybny. do jednej strany a nahor ho nepohne. a cvicenia nepomahaju. ak by si vedela o niekom kto ma tuto oblast hlbsie prebadanu, daj prosim ta vediet. hocikde.
@ronie Ahoj nevim jestli je info stale aktualni ale schanim neurologa pro syna. Diky Zuzana
Dobrý den, byla jsem v Chebu a max.spokojena. MUDr. SAUEROVA
@ronie ahoj, nevim jestli je to jeste aktualni, hledam pro moji predcasne narozenou 6t holku neurologa,potrebujeme udelat eeg a dukladne vysterit, tak jestli muzes poprosim te o kontakt
Dobrý den, sháním dobrého dětského neurologa v Praze - dcera po ockovani hypotonicka, nepase koniky ani nezveda nohy nad podložku - vse pred ockovanim delala. Moc děkuji.
Ja muzu doporucit Dr Zora Ouzka na Proseku,je hodna, poradi, vysvetli, pomuze, lidsky pristup🙂
Ahoj holky,mohu také poprosit kontakt na maminku neurolozku od ronie?Děkuji.
argi trofám si doporučit opravdu dobrou neuroložku, je to moje máma a zde na koníku už s ní mají maminky zkušenost, řekla bych že dobrou, pokud budeš mít zájem ozvi se do ip, dám ti kontakt,je to na praze 6 😉 🙂