Ahoj, prosim, doporucite detskeho lekare v Praze 4? Bydlime v Hodkovickach. Mam trimesicniho chlapecka. Dekuji predem vsem za nazory.
@mdmartina tak dite drzet v naruci pri injekci je hloupost. Musi lezet a musis ho drzet. Kdyby bylo v naruci a hyblo nohou smerem na injekci, tak de mu tam muze zarazit vic, nez by mela. Tohle je dost mimo otazka, to ti neprijde divny dite ockovat, kdyz ho mas v ruce????
@makronka222 ani ne, kdyz to bude lepe snaset. Navic bych mu i tu nohu drzela.
@mdmartina jj, zastupují. Očkování - při MMR, který se dává do ručičky, jsem měla malýho normálně na klíně. Jako miminko dostával vše na lehátku do nožičky, ale vždy v kontaktu se mnou. Mně vždy vše vysvětlila, čas na dotazy, nevím jak myslíš. Prostě se zeptáš a ona odpoví, ne? 🙂 Jinak co se týče očkování, tak nijak netlačí a nespěchá, bere to fakt rozumně. A podpořila mně v kojení, což se u pediatrů moc nevidí.
@mdmartina to ti snad ziadny sudny lekar nedovoli drzat pri ockovani takto male dieta v naruci.
Inak my chodime k doktorke Kolskej a maximalne spokojnost. Je sice trochu raznejsia, ale inak sa o syna stara paradne, pomahala mi s kojenim viac ako "musela", ked mal syn pred Vianocami teploty, tak mi az volala sestricka domov, ci uz je mu lepsie. Ona je taka "svojska", rozhodne to nie je nijaka extra slnieckova osoba, ale bola mi odporucena najlepsou slovenskou pediatrickou ako osoba, za ktoru sa moze zarucit, ze je vynikajuci odbornik. Jedine teda na co ma hned upozornila je, ze neberie deti, ktorych matky nechcu vobec ockovat, ale inak je velmi rozumna, co sa tyka ocko, netlaci do nepovinnych (museli sme sa jej na to sami opytat), vzdy skontroluje, ci je dieta zdrave pred ocko (uz 2x mu sama od seba ocko posunula, ze ma zacinajucu rymu) a neockuje jak niektore doktorky 2 ocko naraz, co som sa dozvedela, ze je u niekoho bezna prax, ale naopak nechava mesacny rozostup.
@mdmartina ahoj, taky bydlím v Hodkovičkách, se synem chodím od narození k MUDr. Fantové (v pondělí je místo ní v ordinaci většinou MUDr. Martínková) do Jílovské a zatím spokojenost. Přijde mi milá, klidná, respektující, umí podpořit a poradit.