Ahojte maminy,chci se s vámi poradit - Jaké máte zkušenosti s dětskými lékaři v tomto regionu? Jsem z Hovoran,ale pokud to bude potřeba,tak klidně s malým budu dojíždět i mimo obec. Sama jsem v dětství poznala, že výběr dětského lékaře je důležitý a proto se chci co nejvíce informovat. Děkuji předem za odpovědi. Mějte se pěkně. S pozdravem Hanka
ahoj, my chodíme k Dr. Vrzalové v Dubňanech a jsme spokojení
My jsme z Dubňan a chodíme tedy k naší dubňanské lékařce MUDr. Vrzalové - dle různých názorů někdo doporučuje, jiný zavrhuje. Mám hodně kamarádek co chodí do Kyjova k MUDr. Kasardové na Komenského ulici a jsou strašně spokojení - s kočárkem se dá přijet až někam dovnitř a dobře ve všem poradí. Mě se nechtělo nikam dojíždět, - jinak bych volila asi ji.
@hankakralikova V Hovoranech ordinuje nase mudra z Mutenic Zamecnkova,s tou mam zkusenosti jako dite ja sama...hruza des...ted u ni mam maleho a hledam jineho doktora,protoze nejsem vubec spokojena,takze budu vdecna za vsechny postrehy a rady s dobrymi lekari. Co jsem zatim slysela,tak dobra detska lekarka ma byt v dubnanech,pry pri kazdem onemocneni dela CRP,aby zjistila,jestli je tam zanet a podle toho nasazuje ATB,pokud neni,tak chce pravidelne kontroly,vsechno si poctive hlida. Zamecnikova ma hrozne ordinacni hodiny.