Ahojky,
poradíte mi některá z vás dobrého dětského lékaře ve Starém Lískovci nebo okolí?
Moc děkuju za odpověď 🙂. Ta určitě ordinuje, protože jsem ji zahlídla na netu. My taky budeme bydlet Brno - venkov, v Popůvkách, ale tam žádnej dětskej doktor, bohužel, není...
Ahojte,
máte ještě někdo s nějakou paní doktorkou v téhle oblasti zkušenosti??? Budu ráda za další příspěvky.
Ahoj holky, rada bych obnovila tohle tema. Bydlime v Bohunicich a predbezne jsem si nasla, ze kolem nas jsou tyhle pediatri...mohla bych poprosit o nejake reference, jestli s nimi nemate zkusenosti?
MUDr. Lewandovská Zuzana, Běloruská 2
MUDr. Hájková Iva, Běloruská 2
MUDr. Dočkalová Marie, Havelkova 4
MUDr. Dostálová Milada, U pošty 14
MUDr. Janulová Miroslava, U pošty 14
MUDr. Kovářová Alena, Zadní 424/ 13
Diky za nazory! 🙂
@leniczka_brno ja chodim s malym (12. týdnů) k Mudr. Dostálové a zdá se mi dobrá..po příchodu z porodnice přijde k tobě domů. Jinak recenze doktorů jsou na www.znamylekar.cz
@karrison Recenze jsem projela, ale radeji bych znala nazor "skutecnych lidi" tady z Konika. Mne osobne se nejvic libi MUDr. Kovarova, na kterou jsou tam asi nejlepsi recenze. 🙂
@leniczka_brno mě se také líbila nejvíc paní mudr. Kovářová, zítra se k ní jdu přihlásit,
@maudn A muzes mi pak napsat nejaky osobni pocit z Mudr. Kovarove...mame to k ni kousek, tak bych k ni taky rada chodila. 🙂
Jeste otazka - kdy je nejlepsi se k pediatrovi prihlasit? Klidne muzu uz kolem toho 30 tt?
@leniczka_brno Zítra napíšu, po telefonu byla moc příjemná a milá. Já myslím, že je to jedno, kdy tam zajdeš, jde tam spíš o to, abys sehnala v poklidu toho koho chceš (a bral nové pacienty) než nastoupíš do porodnice. Na internetu mají napsáno, že nové pacienty berou i mě to říkala. Zítra mi prý řekne nějaké info a sepíše se mnou nějaké dokumenty, pozvala mě v čase, kdy je poradna, aby tam nebyli nemocní, takže super. Chtěla jsem původně k Zahradníčkové- to mám jen 3 zastávky autobusem, ale když jsem si četla info na známý lékař, tak jsem se trochu zděsila a ona Kovářová má opravdu dobré hodnocení a jakmile něco pokazí, tak se to na tom hodnocení rychle promítne, takže ji věřím.
@leniczka_brno tak už jsem registrovaná- teda malej. Moc se mi to tam líbilo, mají to tam pěkně vyřešené, ordinace je v rodiném domku, dole je kočárkárna, pak pár schodů do šatny, kde je místnost pro infekční a pak čekárna pro neinfekční (super, aby se zbytečně nešířili bacili). Mladá a moc milá sestřička a paní doktorka byla taky moc prima, hned se mi běžela představit a dostala jsem obálku vzorků a letáčků, zapsala si můj termín porodu a dostala jsem razítko do průkazky, první dojem- perfektní
@maudn No, tak to super! 🙂 Asi taky zvolime pani doktorku....vypada to na super system i pristup. Parada, diky ti moc! 🙂
Ahoj, rada bych obnovila tema. Zacinam hledat rozumneho pediatra v okoli Bohunic, St. a N. Liskovce. Po prolezeni recenzi mi zustali snad jen:
MUDr. Misařová Vinterová Ivana
MUDr. Kovářová Alena s dcerou
Neni to co bych kamenem dohodila, ale radsi dobry lekar nez usetrena zastavka autobusem..
Pozaduji hlavne lidsky pristup, ne tabulkove zarazeni a nejsem zrovna zastance ockovani dle kalendare 😒
Mohla bych poprosit o nazory? Hlavne co jse tyce ockovani a snad pristupu na bazi rozumne dohody.
Moc dekuju.
Ahoj, taky hledám pediatra v Lískovci, Prosím o názory...
Ahoj holky, ráda bych obnovila tuhle diskuzi. Máte někdo zkušenost s MUDr. Alenou Kovářovou, Ivanou Misařovou Vinterovou či Evou Bartovičovou? Zejména by mne zajímalo, zda nemáte někdo zkušenost s očkováním u těchto lékařek? Nejsem přesvědčna o vhodnosti očkování, tudíž hledám lékařku, se kterou se dá o tomto tématu rozumně hovořit... Moc děkuji
My chodíme k Bartovičové a občas jí zastupuje Kovářová a musím říct, že přístup paní doktorky Kovářové (starší, silna) má úžasný přístup oproti Bartovičové... Nechce se mi ale jezdit pryč z Nového Lískovce. Není to zase tragedie ta Bartovičová. Když potřebuju - poradí... Nemám problém.
A co paní doktorka Dostálová? Nějaké reference ohledně očkování?
Máte někdo zkušenost s Dr. Janulovou, prosím?
zkusím obnovit - kovářová nepřijímá, takže nějaké další osvědčené typy ve starém lískovci a blízkém okolí?
Rada bych take obnovila diskuzi na tema pediatr novy liskovec brno. Koho byste doporucily? Rada bych doktorku,ktera necpe vzdy hned leky, na druhou stranu jen s bylinkami take nesouhlasím. K doktorum mam a chci mit duveruu. Diky
Zkusím znovu obnovit diskuzi..máte prosím někdo nějaké nové zkušenosti s Dr.Dostálovou, Kovářovou nebo Dr.Havlíčkem? Děkuju
Ahoj sabuska,zkus Mudr.Zahradníčkovou ve St.Lískovci na Kurské,já k ní chodiĺa jako dítě,snad ještě ordinuje,ale byla vždycky pečlivá a ochotná🙂s malým bych tam klidně chodila,ale bydlíme Brno-venkov,tak chodím u nás🙂pá