Chronické záněty. Nevíte o někom, kdo se zabývá a přijímá?

3. led 2024

Nevíte prosím o někom kdo se zabývá chronickými záněty na spodku, kdo přijímá nové pacienty? Dojedu kamkoliv. Děkuji

europa00
3. led 2024

Bohužel gynekologa neporadím ale zkoušela jsi imunologii ? Autovakcinu? A jaké záněty mas ? Já msm chronicky už E -coli neudrzim kyselé ph v pochve cele se mi to zbortilo po 4 letech atb které mi dávali tak 8 x ročně pač mě manzel nakazoval streptokokem alagacie. Do krku i spodku nevěděli jsme to byl přenašeč měl to v mandlich… streptokoka díky bohu už nemám co si manzel nechal vytrhnout mandle ale ph v pochve se mi už nikdy nepodařilo napravit. Hygienu mám snad na 300% po každé toaletě sprcha přesto nám E coli už chronické… ono jsou v pochve běžné přítomny protože proste i kfyby ses modlila sebevice přenosu nikdy nezabraníš je součástí flóry ale proste nesmí se ty svině tak množit. Mě částečně zabrala vakcina ale Js nikdy neměla výroky ani zápach nic jen jakoby discomfort sliznice později i bolest proste jak byla neustále konfrontovana těmi záněty

autor
3. led 2024

@europa00 Ahoj. Moc Ti děkuji za odpověď. No já měla partnera, od kterého jsem měla zapáchající výtoky od prvního sexu. Byl to i nevěrník a já s ním byla 8 let. Měla jsem od něj chlamydie a opakovala se mi Gardnerella vaginalis. Teď mám přes rok jiného partnera a stejně. Také si myslím, že to mám ze všech těch atb a neustále nějakých volně prodejných čípků. Výtoky mám různé, teď poslední dobou zapáchá jako droždí. Já už nevím kudy kam.

europa00
5. led 2024

Ahojky gardenela je také součást mikroflóry oper když we ti naruší ph na zásadité tak ona je jak v daji bavic gardenelu pokud mas musí vyt preleveny i partner ikdyz je bez příznaků spousty mužů jsou přenášeci a oni sami nic nemají … takže zaprve pokud nezakladas rodinu žádné soerma dovnitř je silné zasadite … probiotika ve velkém peroralne a vaginalne zkus gynoflor je ba predpis a musí byt v lednici … a sex s kondomem dokud se toho nezvqbite, gardenela se musí překračovat u obou ne hen u tebe nemá to osk žádný význam . Tusim ba fsdnelu se dává entizol … pokud nás jiný výtok než znáš z gardenela určitě bez na kultivaci ať zacílí atb a rovnou nech požádat ať ti tr steru udekaji autovakcinu stačí to jen vypsat na zadanku k té kultivaci doktor by měl znát postup .