Ahoj, jmenuji se Vendula a po tříletém snažení čekáme jednovajecna dvojčata holčičky.. Zatím se nám líbí jména Ellenka a Natálka, co byste daly vy k Ellen, nebo k Natálii aby se to k sobě hodilo?
Podle mě super kombinace 🙂.
Ellen+Stella, Ellen+Karin, dvojslabicne oboje.. nebo obě delší.. hele budou to tvé děti,dej tvá jména, i když ti je někdo třeba nepochvali
Co třeba delší verze Elena, když Natalie je delší. Mám taky doma Elenku. Osobně nechápu moc tu módu zdojovani souhlasky ve jméně, u kterého je jednoduchá varianta (Ellen, Nella...)
Ellenka a Evellinka
Děkuji za nápady ale Evelina se nam
nám nelíbí a k Natálie, kterou bysme nechali spíše by se hodilo něco taky s,, lie" ale většína už je,,,obsazena "😀Mě se Ellenka a Natálka líbí moc, jen jestli nevadí jiná délka jmen... Všichni dávají Bára - Sára, Natálie - Amalie... A k některým jménům zase mám špatné zkušenosti, jakože mě nesympaticti lidé co znám 😅 proto je to horší, tak já nevím..
@vendy1ivf a co Natálie a Melánie? zdá se mi taky,že to je pěkná kombinace 🙂
Ellen a Natálie jsou krásná jména. Přece dvojčata nemusí mít jména stejně dlouhá nebo podobná.
Já kdybych měla dvojčata holčičky, jmenovaly by se po manželových babičkách Elena a Emilie 🙂
Máme tiež dvojčatá dievčatá a jediné, čo som fakt nechcela, aby tie mená spolu ladili 🙂. Resp. áno, nedala by som Máriu a Jennifer, proste každé totálne z iného súdku, ale zároveň v žiadnom prípade Emu a Elu, Elu a Nelu, Kristýnu a Karolínu... Už takto ich občas omylom oslovím menom sestry, pri tých extrémne podobných menách by v tom bol ešte väčší bordel. Ale ja teda ani nie som ten typ dvojčatovej mamy, čo oblieka deti vždy rovnako, kupuje všetky hračky dvojmo a berie dvojčatá ako jednotku, mám to nastavené inak... Takže za mňa, ak sa vám páči Elena a Natálie, dajte tieto mená a neriešte, že to nie je super zladené v štýle Pat a Mat ;)
Tak my máme Emmu (dvě M máme kvůli krátkému příjmení), teď jsme chtěli Elenu a ještě máme v záloze Editu. No nakonec budeme mít chlapečka, tak si na ty své vysněné holčičky musím ještě počkat 🙂
Asi je rozhodnuto, manžel chce Ellenku a Natalku a hotovo😅😀 ale Ema se mi líbí, ale mají ji sousedé naproti, tak je to divné..
Kdyby to byla trojcata tak Helenka, Elenka a Lenka, jako v te pohadce Princ a Vecernice 🙂
Natalie i Ellen (ostatne, je nutne mit dve L?) jsou ted hodne tuctove. Vzala bych v potaz i toto. Ale ne pro kazdeho je tento aspekt dulezity. Jmena se k sobe hodi, ale ja bych je kvuli momentalni obrovske popularnosti nedala.
@martiniquest ano....dnes tak 3 Elen ve třídě a 5 Natálka k nim
@martiniquest Ano, bohužel dcera je Elena (skoro 5 let) a ve školce ve třídě mají další dvě Elenky(takže 3x Elena), tři Elišky a 1x Ella. Jo a ještě jedna Nella (s 2 L) a aby se to náhodou málo nepletlo, tak i Alenka 😁Přitom když jsem dospívala a to jméno se mi zalíbilo, tak jsem nikoho tohoto jména neznala krom spolužačky (od ní se mi to zalíbilo), ani předporodem, když došlo na lámání chleba, nebylo nijak časté. A pak na hřišti jsem se jen divila, samé "Eli" v okolí. No ale já jsem Lenka, vždy jsem ve třídě měla ještě minimálně jednu další Lenku a nikdy mi to nevadilo, naopak jsem byla ráda, že nosím oblíbené jméno a moc nevyčnívám.
Sestřenka má holčičku Ellen a pak dvojčátka Beatka a Nikolka, všechna jména se mi líbí a hezky k sobě jdou 🙂
Já bych ještě popřemýšlela. Jsou příliš častá,ale třeba Vám to nevadí. Mě by to vadilo,vybíráme neobvyklá jména.
@ninive211 My u syna cetnost neresili, nenapadlo nas to. Jmenuje se Max a zjistuju, ze Maxu je jak much. Vetsinou tedy Maximove a Maxmilianove, ale kazdy stejne pouziva zkraceny tvar. Stve me to a na druhe uz vybirame i s ohledem na cetnost.
Helenka a Verunka
Kamaradka ma Emma, Nella, Stella.
@vecerinka cim vic prouzku, tim vic Adidas 😂 vim, ze je to vec kazdeho, ale mne to zdvojovani posmen pripada uhozene. Stejne jako pouzivani zakladniho tvaru prijmeni bez koncovky -ova, myslim v CR a u zeny.
@martiniquest 😀 její volba. Mě osobně se žádné z jmen nelíbí. Prijmeni mají normálně na ová 🙂
Mně se líbí tahle kombinace 💪