Holky těhulky, dvoj-čekatelky...šup k nám 🙂
některé nenašly, zrovna jak my na začátku že.... 😉
ahojky tak jsem tady.. . 🙂
zrovna na diskuzi řeším dilema monitor dechu ano nebo ne
jo, já taky. Odpůrce monitoru a přesto jsem si ho pro dvojčata pořídila. I s chůvičkama....
S kočkama mě to nenapadlo...ale taky je máme.
Spíš nám na tom kurzu včera říkala, že je lepší je dávat spát do jedné postýlky alespon 3 měsíce že jsou spolu klidnější...jak jsou na sebe zvyklí.
@abecedka to už jsem taky slyšela o tom spinkání...ale většina holčin je má stejně v jedný postýlce...no na mimibazaru jsem vyhmátla i speciální postýlku pro dvojčata...takovou hrozně dlouhou, ale v kuse 🙂
Taky jsem byla odpůrce monitorů
A jak vůbec na kurzu, byla jsi tam nakonec sama???? 🙂
ahoj holky, přidívám se k vám 🙂 Ve středu jsme se dozvěděli, že budeme mít dvojčátka 😵 😵 Díky misando za diskuzi!!! Nemohla jsem žádnou najít 😉
jo taky jsem myslela,. že dáme děti na 3 měsíce do jedné postýlky a pan mě vyvedl, říká Ano ty tři měsíce Vám tam vydrží, ale jak dáte pod něj monitor a jedno vám bude dýchat a nedej bože druhý né, tak to nezaznamená, protože to jedno bude dýchat.. tak proto půjdou hned každý do své... je to těžké člověk chce pro mimiska jen to nejlepší,ale co je to nej.... v některých případech ☹
@sorini2 no vidíš, to by mě nenapadlo s těma monitorama...ale my máme krásný postýlky, takže budou vedle sebe 😝
Zrovna před chvilkou dávali na Barrandově dokument o dvojčátkách...v bříšku a pak porod císařem...ach, to jsem si zase pořvala!!! JSem teď hrozná..jenom mě začnou kopkat, tak na ně mluvim a už řvu... 😨
jak vás tak čtu, tak koukám, že monitor dechu je asi dobrá věc 🙂 ...to bude něco, až začnu přemýšlet co vše nakupovat 😀
holky jste na neschopence??? Jak máte vycházky??
@sorini2 bohužel hold pořídit dva monitory, jako vše 😝 ...těžko asi říct, co je nejlepší, dřív žádné takovéhle pomůcky nebyli a taky to všichni zvládli, je to náročný zvolit to, co je nejlepší ☹
@misanda jen si pobul 😀 ...škoda, že jsem to neviděla ☹
@misanda jako ty máš neomezené vycházky? teda.. jak jsi toho docílila... mě dr. na každý týden vždy napíše 3dny v kuse a teť po novému mohu mít o týden v kuse... jinak mám vycházky, ale je fakt že je moc nedodržuji a taky od prosince nikdo nepřišel, tak snad ten poslední měsíc nikdo nedojde.. a když tak rychle do nemocnice... na kontrolu...
mám tam mezeru, mezi bude stoleček na tom právě chůvička a ta čičurina k monitorům...no a vedle budu spinkat já s nima...prďolkama mýma 😉
@misanda tak aspoň budu o monitoru přemýšlet a dyžtak se určitě seženou nějaké na bazaru 🙂 U dvojčátek hold předčasný porod hrozí 😝 Postýlky máte krásně sladěné 🙂 ...jak já už bych nakupovala 😀
Já jsem na neschopence už od OPU, ale mám vycházky od 13-18:00 😠 😠 tak mě to dost štve, protože nemůžu nikam ani odjet a trčím v bytě, jinak bych jela a týden k tchýni a užívala si s kamarádkama na zahradě, chjooo, snad mi to příští týden změní ☹
@sorini2 děkuji, ty už jsi o dost dál, ale i tak držím pěsti, ať jsou prdelky co nejdýl u tebe v bříšku 😉 🙂
@misanda ty bláho, vy už jste ale vybavený, my budem stavet postýlky tak za 14 dní. Ted jsem zjistila, že koš na pleny, který jsem koupila dám kamarádce, protože náhradní pytlíky pro ty dva prcky by nás asi finančne zrujnovali. Koupíme normáln nerez koš. Jsem zase neco nedomyslela 😉
@aknel1976 já objednala jeden na mimibazaru a druhej jsme koupil novej za super cenu a i s chůvičkou : http://www.ebambino.cz/ebambino/eshop/17-1-Potr...
Hele, tak řekni u mudry jestli ti nemůže napsat třeba 4hodiny ráno a čtyři až odpoledne...tak jsem to měla po laparkách nějak...to bylo fajn 😉
😵 😵 😵 😵 😵