Dobrý den, chtěla bych se zeptat... jsme od sebe s byvalym pritelem od brezna a od 1.4. bydlim sama s nasim synem (2.5 roku). Podavala jsem si minuly mesic prispevek na bydleni (za duben, kveten, cerven) a nebyl mi uznan (vyzvedla jsem si z posty dnes dopis, je patek a odpoledne na UP jiz samozrejme nikdo nezvedal tel, tak pisi zatim sem...). Prijmy mam dohromady s rodicovskym prispevkem, brigadou, alimenty jen 7.500,-, tak nechapu, proc mi prispevek na bydleni nebyl uznan. Otec byl vyloucen ze spolecne posuzovanych osob.
Pomuze mi to nekdo vysvetlit prosim?
@kokino123 to znamená, ze se nebude posuzovat až od 1.7. Musela tam byt někde uvedena doma ty tři měsíce, ze s vámi nežije. Je to logické, když zadas od 1.4., tak dokládas příjmy za leden únor březen, a to s vámi ještě bydlel.
@veroniquecz žádat se dá 3 měsíce zpětně, takže když by paní dala, že záda od 1.7.,tak dokládá předchozí uzavřené čtvrtletí, takže 2x čtvrtletí
@rendlik86 však ano, ale když si zadala od dubna, tak dokládala příjmy ještě s manzeirn, proto to asi nevyšlo.
@rendlik86 jinak volat nemá cenu. Nejlepší je se objednat on-line na čas, to je jistota.
Dokladala jsem prijmy za duben, kveten, cerven a podavala jsem zadost 25.9. 🤷♀️
@veroniquecz no zkuste to. Je to podle místa bydliště a třeba v Brně objednání lidí čekali i tak několik hodin a telefony se vůbec nebraly. Ale zkuste to vsema zpusobama, samozřejmě...
@kokino123 odvolání musí být písemné. A 15 dní je Daná lhůta podle správního řádu, pokud to nestihnes tak smůla. Ale pokud nejsou splnene podmínky, tak to nemá cenu. Odůvodnění musí byt obsáhlejší než ta jedna veta.
@kokino123 nájem platím 15.000,-