Rodičák+ brigáda + podpora. Poradíte, prosím?

deniscam
13. lis 2023

Zdravím mám otázku..

Jsem 10 měsíců od ukončení rodičovského příspěvku,od té doby dělám brigádu a zaměstnavetel mi platí zdravotní pojištění.nemam žádný papír nejsem zaměstnaná na plný úvazek.penize zlé nemám..bohužel nemám řidičák a žádná práce abych to mohla zkombinovat z dvouma dětma a přítele prací tady není.

A teď k dotazu...
Zlomila jsem si kotník a chodím o berlích..takže do práce chodit nemůžu a tudíž to znamená bez peněz.. můžu se aspoň na dva měsíce nahlásit na podporu v nezaměstnanosti abych dostala aspoň něco, i když jsem už 10 měsíců po skončení rodičáku? Aspoň na ty dva měsíce než se dá noha dokupy? Děkuji za odpověď

j.a.n.i
13. lis 2023

@deniscam Nejak nechapu kombinaci, ze ti zamestnavatel plati zdravotní a ze nemas zadny papir, jak to tedy je?

veruuu_kubesovic
13. lis 2023

@deniscam nemáš být náhodou na nemocenske🤔? Proč bys měla jít na UP když práci máš...

deniscam
autor
13. lis 2023

@j.a.n.i jsem na dohodu a nemám nárok na nemocenskou..jsem vedená jako nezaměstnaná a samoplatce zdravotního..

deniscam
autor
13. lis 2023

@veruuu_kubesovic mám práci na dohodu, a samoplatce zdravotního pojištění.

j.a.n.i
13. lis 2023

@deniscam Tak pokud pracujes na dohodu, tak nemuzes byt vedena jako nezaměstnaná. A jinak tedy vydelku do 10 tis se jen tezko da rikat, ze mas pěkné peníze.

leymea
13. lis 2023

Pises, ze mas brigadu, ale papir na to nemas. Jak to tedy je? Jsi tam na cerno? Nebo mas dohodu o pracovni cinnosti nebo dohodu o provedeni prace?