Ahojte baby,
prosím vás,mam otázku,včera som bola na socialke po žiadost o predlženie podpurči doby,pani na socialke mi tu žiadosť dala a poslala ma s tou žiadostou k posudkovému lekárovi....Pán lekár chcel po mne posledne spravy z vyšetrenia....pýtal sa ma na obtiaže atd. a kedže mam pred operaciou tak mi to hned orazitkoval papir se žlutym pruhem a dopsal LPK OSSZ: Dop. Prodlouženi nemocenského a potom s tou žiadostou stale nevyplnenou ma poslal k pani, ktera mi tu žiadost dala....tam som žadost vyplnila podepsala,pani si okopirovala papir se žlutym pruhem s tym razitkem a to bylo všechno....
Otázka znie,byl to spravny postup? Mne sa to zda príliš jednoduche... alebo neviem.....mate ine skusenosti? Dakujem za odpovede....🙏 pekny večer...
Ja kdyz jsem byla doma s prac. Urazem a musela jsem zadat protoze jsem mela sesroubovanou nohu a cekala me operace tak jsem si stahla formular vyplnila, napsala proc zadam a poslala... Vzhledem k tomu ze meli zpravy i od dr ze nejsem doma jen s rymou a opravdu muj stav vyzaduje prodloužení tak bylo vse ok...no ale to jsem se rozepsala... Proste ano je to takhle jednoduche kdyz to opravdu stav vyzaduje
vaseli16:Dakujem ti...😉
Nehledej problém tam, kde není 😆 když tě čeká zákrok, je jasné, že prodlouží