Příspěvek na bydlení. Poradíte, prosím?

pechyna4
30. čer 2021

Holky prosim vas kdo ma příspěvek na bydlení, tak ted se budou dokládat prijmy a naklady za duben květen červen, a ja se chci zeptat zda stačí jen ty 2 vyplněné papíry a nebo se musí donést i nějaké vypisy ze jsem platila najem atd? Nebo to stačí když jsem to dala hned po prvé kdyz jsem si ho zarizovala? Mam příspěvek od ledna, a v dubnu se nemuselo dokládat a jdu teprve jakzeby po prvé neco dokládat, tak nevím co vse je potřeba.
Diky za rady. ❤️

nikoulinka
30. čer 2021

@pechyna4 musíš doložit že máš vše zaplaceno - třeba výpisem z účtu. Dále také, pokud jsi měla vyúčtování vody/plynu/elektřiny, které bylo v těchto třech měsících (duben, květen, červen) hrazeno/vyplaceno. A určitě prijem. Pokud pobiras RP příjem nedokladas.

pechyna4
autor
30. čer 2021

@nikoulinka aha takže se to musí dokládat pokaždé ty vypisy? Nestačí když se to dá jen jednou na začátku?

pechyna4
autor
30. čer 2021

@nikoulinka pobirala jsem neschopenku

keksik002
30. čer 2021

@pechyna4 vzdycky za kazde tri mesice veskere prijmy a vydaje, tzn najem, poplatky, prijem, neschopenka.. Aj.. 🙂 a ano, dokládá se to vzdycky za ty tři mesice pozadu

nikoulinka
30. čer 2021

@pechyna4 neschopenku, jako příjem, dokládat nemusíš, to oni si dohledaji samy. Chlop taky teď měl, a nedokladal nic. Jen nahlasil u podání, že je v PN.

A jinak ano, každé tři měsíce je třeba dokládat vše. Příjmy, výdaje a případně, pokud jsi v podnájmu, i dodatky ke smlouvám apod.