Dobrý den,
Mám dotaz, snad budete někdo vědět odpověď.
Bydlí u nás tchyne a jelikož to nedělá dobrotu, tak se teď nějak bude stěhovat.
Má malý důchod 7000,- cca a chce jít do nájmu, kde se platí se vším všudy 5900,-.
Chceme zažádat o příspěvek na bydlení, ale tchyne má exekuci, tak se ptám, zda je to s exekuci vůbec možné??
Děkuji
@leniczka23 A trvaly pobyt tam.chteji,pokud se to nezmenilo
@katka_nedo ano to plati stale.
jak píšou holky jde to ale až zpětně a zdá se mi že nemusí být trvalý pobyt že jim stačí nájemní nebo podnájemní smlouva
@esternejed musi..je to zakladni podminka.
@leniczka23 to vím, to bych zaplatila já ty, tři nájmy. 🙂
Pokud se mohu připnout. Mám dotaz taky ohledně příspěvku na bydlení. Sestra se rozvádí, mají dům, který prodávají. Jde do podnájmu, kde bude mít nájemní smlouvu, energie na sebe a trvalý pobyt. Nejsem si jistá, ale posuzují oni, že vlastní nějakou nemovitost, i když ji momentálně prodávají?
A tchyne nema ruce a nohy, ze nemuze na brigadu? Aby si vydelala na bydleni atd? I za uklid kancelari 2-3h po-pa dostane 5-6tisic...
@makronka222 je po mozkové mrtvici a má v těle 12 šroubů ( srazilo ji auto), k tomu cukrovku a špatný tlaku
Dobrý den, chci se zeptat zazadali sme si o příspěvek na bydlení a byl nám schválen. Dnes mi přišlo rozhodnutí datovane 4.12., kdy mohu očekávat peníze na účtě? Předem děkuji za odpověď 🙂
Ano je to mozne..ale prispevek na bydleni se vyplaci zpetne za 3 mesice, takze 3 mesice si musi platit sama a teprve pak zadat.