Dobrý den, jsem na tom psychicky špatně.Pracovala jsem dva měsíce v Baumaxu měla jsem zkušební dobu my jsme ze synem marodili pak mi přišel černý dopis že, mi zrušili zkušební dobu a už se mnou nepočítají úplně jsem se zhroutila přišla jsem o práci.Musela jsem jít na úřad práce stále hledám práci je to problém jsem nedoslýchavá.Uz nemůžu jít do stejné zaměstnání.Chci se vás zeptat? Taky jste to měli? Jak jste to vyřešili? Vůbec nevím co mám dělat.Bojím se.Dekuji za odpověď 🙏🙏
No ono jít ve zkusebce na paragraf je to celkem jistota že tě vyhodí
Neves hlavu, já když se takhle zhroutila dvakrát, v podstatě mě že dvou firem vystipali, tak jsem pak nakonec našla něco lepšího a pochopila jsem, že to tak mělo být. Nic se neděje jen tak a trápení má často i dobrý a důležitější důvod. Prostě hledej dal. Já osobně si myslím, že takovy Baumax stejně stojí za velký H a malé o. Radši bych hledala spíše po fabrikách, tam je i šance že i bez kvalifikace se postupně vypracujes na nějakou rozumnější pozici. Nedoslychavost nepovažuju za extra problém, měla by si s tím najít celkem rozumnou práci. Hodně štěstí.
Rozhodne nedoporucuji chodit ve skuzebni dobe na praceneschopnost nebo neco podobneho. Taky jsem to resila, nemel mi kdo v nove praci behem prvnich 3 mesicu hlidat dite, hledala jsem po sousedkach atd. Takze pro priste hlavne nemarodit ve skusebni dobe!
@missbufy Dobrý den , stalo se už se s tím nedá nic dělat život jde dál už jsem se s tím smířila snad se práce najde a budu si dávat pozor byla jsem tři roky doma s dítětem, takže mě to muselo pěkně hrabat je to moji chybou víte na to nejsem asi sama těch je asi takových lidí.Beru si léky na uklidnění takže je to lepší.Doktorka mi říkala ,že život nikdy nekončí a má pravdu. Třeba příští rok bude někdo jiný vedeni v Baumaxu vezmou mě zpátky co já vím....já se tam vracet nebudu myslím si že by po mě šlapali.Spíš by mě nevěřili.Život máme dlouhý a máme jedno zdraví.Nikdo není dokonalý ,každý máme něco nějaké problémy začala jsem si to uvědomovat, že mám dítě a že musím fungovat těch je matek kteří žijí samy nebo nemají partnera tak si myslím že jsou na tom hůř je mi jich líto.... přesně paní psala hlavu vzhůru.O střechu nad hlavou nepřijdeme já tomu věřím že práci si najdu ....přeji vám krásný den a děkuji za váš názor a děkuji všem kteří mě podpořili je to od nich hezké jsem za to vděčná za jejich názory.❤️😊 Ještě jednou děkuji 🙏🙏🙏
.
@adina23
Lidl tedka nabira,zkus to tam 🙂
@adina23 Zkušební dobu ti určitě nezrušili, pouze ti ve zkušební době dali výpověď - na to mají právo (i bez udání důvodů), k tomu ta zkušební doba slouží. Práci musíš aktivně hledat, to nikdo jiný za tebe bohužel neudělá. Určitě se na tebe štěstí usměje. Hlavně není třeba se hroutit, to se prostě holt někdy stává, pro tebe je to šance začít od znovu a mít se třeba i lépe. Držím palce.