Přesunutí schůzky na ÚP. Je to možné?

maja12maja
23. čer 2024

Ahoj, může mi prosím někdo poradit?
Po 1/7 se budu muset hlásit na ÚP - konci mi smlouva, neprodlouží mi ji a budu v 18tt, takže docela pochybuji, že mě někde ještě vezmou.
A ke všemu mame už přes půl roku zaplacenou dovolenou, vychází to na 3 pracovní dny+víkend.

Slyšela jsem, že UP vyžaduje různé schůzky - Dají se prosím ty schůzky posunout, když bych úředníci hned řekla, že tyhle dny nemůžu?

kkkt
23. čer 2024

@maja12maja ano vzdy byl termin na domluve 😊

jolysek
23. čer 2024

@maja12maja bude to v pohodě, 3 dny nikdo řešit nebude

blondynka400
23. čer 2024

@maja12maja záleží na koho narazíš, bohužel ne všude je to tak v pohodě, jak píšou holky nahoře. Z jejich úhlu pohledu, když jsi na UP, máš si hledat práci a ne jezdit na dovolenou, což docela chápu.... 3 dny ale nejsou tolik, měla by jsi dost smůlu, kdyby se zrovna trefili a když řekneš že jsi těhotná, nemyslím si, že by tě nějak moc prudili co se týče počtu schůzek

levandule_k
23. čer 2024

Já bych to asi vyřešila tak, že bych si na úřad práce zašla ještě před 1. 7., domluvila se s úřednicí na postupu. Řekla jí i o té dovolené, že byla placená v době, kdy jsi měla práci a nebyla těhotná.

Jako osobně si myslím, že když jsi v 18. týdnu těhotenství tak, že fakt nikdo nebude chtít zaměstnávat těhotnou ženu, takže ti ani nebudou moc nabízet schůzek.

maja12maja
autor
24. čer 2024

@blondynka400 no, náhoda je blbec, víš jak to je... A nevíš, kdy se dozvídás ty termíny schůzek? Hned při první návštěvě?

blondynka400
24. čer 2024

@maja12maja vždy,bývalo, že byla vždy jedna dopředu. A v tvém případě bych to viděla cca 1 za měsíc. Ale ona je každý UP dost jiný.

jolysek
25. čer 2024

@maja12maja ano, vždy se domlouvá jeden termín. Pokud je ta vaše dovolená hned na začátku července, tak úplně v pohodě, předpokládám, že tě pozvou na první schůzku tak za 14 dní, poté už se dává za delší dobu. A pokud by ti dali při evidenci schůzku v době dovolené, proste tam přijď dřív s omluvou, nikdo tě tam nepožene ta 3 dny znova, bude to dobrý.

tasimia
25. čer 2024

@maja12maja hele já měla super pracovníci, musím zaklepat. Ta mi dala termín, a ještě se ptala, zda mi vyhovuje, zda o prázdninách nemám nějakou dovolenou. Takže je to o pracovnici a pracovnici" ;).