Ahoj všem, mám tři děti, OCR mi vystavil ředitel skolky. Pracuji na ambulanci na 0.6 úvazku. Teď chodím jen na ordinační dobu s lékařkou, v té době hlídá tchyně. Jde mi o to, že v pondělí mám mít odpracovaných 10 hodin, dopo je administrativa, odpo je ordinace. Časově můžu chodit jen na ordinaci, čili jen cca 6 hodin. V úterý nechodim, ve středu též ne na celou pracovní dobu. Moje nadřízený mi tvrdí, že nebudu tedy mít opracované hodiny, co mám mít, že je třeba si je nahradit třeba na oddělení. Je to pravda, nebo je to u tohoto formátu jinak, že prostě chodím pracovat, je když můžu. Děkuji za reakce. Omlouvám se, že tam nemám otazník, visí mi na něm messenger a neumím to zrušit.
Při ukončení OČR a odevzdání papíru v práci se vyplní, které dny si odpracovala. Za ty dostaneš mzdu od zaměstnavatele, ale ne ošetřovné.
@blondynka400 děkuji. Já právě vím, že den kdy pracuji osetrovne nebude. Ovšem tím nadelavanim mne děsí,to by mi týdne chybělo třeba 7 hodin a to nadelavat je fakt nereálné.
@almara2 nic si opravdu nadělávát nemusíš. Nechápu, kde toto vzali 🙂
@almara2 také kombinuji práci + očr. Některé dny mám 8h směny, pár směn jen 6hod a pokud jdu na ty 6 hodinovky tak mi tedy opravdu nikdo nic nedoplácí (očr) ani nemusím nic nadělávat, v podstatě ten den přijdu o zaplacené 2 hodiny... ono se to trochu vykompenzuje tím, že očr je zaplacené i ve dnech pracovního volna.
@blondynka400 Ten den který jde do práce se již se očr nedoplácí, pokud má odpracované třeba jen 4 hodiny, tak dostane zaplacené jen 4 hodiny, nic víc, to je realita, bohužel... v tom formuláři je to jasně dané, odškrtávají se odpracované dny, hodiny úřad nezajímají.
@gajdosovag to není úplně pravda, ale nebudu se hádat. Každopádně hlavní dotaz byl ten, zda si musí hodiny nadělávat a to nemusí.
@blondynka400 no mě by to docela zajímalo jak se to dá řešit, mám 8 hod úvazek, pár směn 6 hod, při nich přicházím o peníze.... jsme velká firma s centrálou v Praze, vedením v Rakousku, s elektronickou evidencí odptracované doby, platí si zkušenou účetní firmu, o jakýchkoliv chybějících hodinách se odmítají bavit ... tak jak na to?
Moc všem děkuji. Jelikož mám též OCR tahem, tak mne ten nizsi prijem fakt netrápí, ale to avizované nadelavanim hodin mne děsí. Dnes to jdu řešit, tak uvidíme.
Dobrý den, já tomu asi nerozumím, ale když mate mít ošetřovné, tak přeci vůbec do práce chodit nemusíte. A mělo by vám být vyplaceno ošetřovně ....