Dobrý den maminky, prosím vás chci se zeptat jestli ještě některé jako mně nepřišlo ošetřovné za měsíc březen. Předem děkuji za odpověď
@monita0806 ano. mne neprislo, a bylo to v prvni pulce brezna, dcera byla nemocna, nebylo to kvůli covid
Ani me neprislo. Kdyz jsem pani vcera volala jestli me alespon vedou v evidenci tak mi dost neprijemne rekla, ze ano a mam si pockat, protoze toho maji moc. V pondeli posilam dalsi tak snad do Vanoc budu mit penize...
@monita0806 také záleží, kdy jsi to předala zaměstnavateli a on to předal dál. Sociálka pak má 30 dní na zpracování, pak se to posílá na centrální místo do Prahy, odkud se to z krajů sbírá a posílá centrálně. S tím, že toho mají hodně a nejsou na podobný nápor práce připraveni, celé se to může o to víc prodloužit. Bohužel.
Mají toho tisíce najednou. Opravdu se neflakaji
@lachtanice86 tak to bych netvrdila😂. Je to úřad,kde nejsou zvyklý pohnout, když je potřeba. Jedou tedy stále tím svým tempem a la šnek. Jedinou částečnou omluvou pro ně je, že ten systém na takové množství není připravený....
Praha 9 už vám něco přišlo?
a stále nic
@monita0806 přišla mi jedna část, za ošetřovné (nemoc) druhá polovina měsíce ošetřovné kvůli zavřené školce nepřišlo zatím nic.