Ošetřovné. Taky Vám nepřišlo za březen?

monita0806
1. kvě 2020

Dobrý den maminky, prosím vás chci se zeptat jestli ještě některé jako mně nepřišlo ošetřovné za měsíc březen. Předem děkuji za odpověď

kikus16
1. kvě 2020

@monita0806 přišla mi jedna část, za ošetřovné (nemoc) druhá polovina měsíce ošetřovné kvůli zavřené školce nepřišlo zatím nic.

tease
1. kvě 2020

@monita0806 ano. mne neprislo, a bylo to v prvni pulce brezna, dcera byla nemocna, nebylo to kvůli covid

cysticka
1. kvě 2020

Ani me neprislo. Kdyz jsem pani vcera volala jestli me alespon vedou v evidenci tak mi dost neprijemne rekla, ze ano a mam si pockat, protoze toho maji moc. V pondeli posilam dalsi tak snad do Vanoc budu mit penize...

blondynka400
1. kvě 2020

@monita0806 také záleží, kdy jsi to předala zaměstnavateli a on to předal dál. Sociálka pak má 30 dní na zpracování, pak se to posílá na centrální místo do Prahy, odkud se to z krajů sbírá a posílá centrálně. S tím, že toho mají hodně a nejsou na podobný nápor práce připraveni, celé se to může o to víc prodloužit. Bohužel.

lachtanice86
1. kvě 2020

Mají toho tisíce najednou. Opravdu se neflakaji

blondynka400
2. kvě 2020

@lachtanice86 tak to bych netvrdila😂. Je to úřad,kde nejsou zvyklý pohnout, když je potřeba. Jedou tedy stále tím svým tempem a la šnek. Jedinou částečnou omluvou pro ně je, že ten systém na takové množství není připravený....

cinka03
12. kvě 2020

Praha 9 už vám něco přišlo?

tease
14. kvě 2020

a stále nic

petulad85
Autor odpověď smazal
Zobraz
cinka03
21. kvě 2020

@petulad85 mě dorazilo vcera. Asi si tam zavolejte, jestli tam nemáte nějakou chybu