Maminky už někomu přišlo očr za březen?(očr z důvodu uzavření škol)
Na účtě ho mám, ale nevím od kdy.
No oni nestíhají, bude záležet, pod kterou OSZ patříš, kolik toho mají
https://echo24.cz/a/Sef2s/vlada-neni-schopna-do...
@betelgeuzz jj, je toho kopa. Vím, že někde šli do práce i v sobotu ...
Mně účetní ještě ani neposlala ten výkaz 😂
@martina468 Mě tedy ne a už začínám být dost ve stresu, spadáme pod Prahu takže to asi bude na dýl, dovolat se není reálné ☹
@apolenka_blondynka Do Prahy se nedovoláš ani normálně, natož teď. 🙈
Faktem však zůstává, že Vás je opravdu hodně, a i když třeba u nás, dělá ošetřovačky vlastně celej barák, krom nás na nemocenském (my děláme jen neschopenky, páč jejich nárůst je obrovský), tak je spousta těch ošetřovaček špatně vyplněných, ty výkazy péče se často neshodují v tom co uvádí zaměstnavatel a rodič. Pak bývají špatně čísla účtů, tak se lidi musí obepisovat, protože vše musí být černé na bílém... mno a v neposlední řadě, spousta účetních je na home office, nemají potřebné podklady k výkonu své práce, a tak je složité se za prvé někomu někam dovolat, a za druhé, dostat z nich to, co potřebujeme k výkonu naší práce my. 🤷🏻♀️
Ano asi před hodinou, spadám pod Pardubice, ale kolegyni ještě ne.
Holky tak očr došlo.spadám pod jizni cechy
Holky, obnovuji diskuzi, UL stále nic 😔
@properjoey zavolej si na prislusnou socialku, zda maji vse komplet a v poradku.
Mě došlo včera. Naše účetní nesla podklady na sociálku 6.4. Jsem z Brna
@fifina86 Opakuješ pořád to samý dokola, mě ale nebaví psát furt to stejný. Na jedný OSSZ pracuju a takovýhle informace fakt není čas sdělovat. Zabere to zbytečnej čas, kterej se dá využít, představ si že na zpracovávání OČR. Nevím, čemu na tom nerozumíš. Pokud zrovna byla referentka, se kterou jsi mluvila, ochotná tímto ztrácet čas, měla jsi kliku. Není to ale standardem všude.
Já tam volala minulý týden a paní mi řekla že je vše v pořádku a že každým dnem mi má přijít na účet a pořád nic. Tak nevím jestli tam nemám znova zavolat
Mne taky jeste nic neprislo, nechci je otravovat volanim, jak tady pisou holky, ze je tim rusime ale pokud neprijde nic do ctvrtka, tak ve ctvrtek zavolam. Kolegyni z prace uz prislo minuly tyden, predpokladam ze nas posilali stejne, a ja porad nic.
Já tam dneska volala. Pán co mě přepojoval prvně mi to vypl v půlce věty a pak byl strašně sprostý a nadával a to sem slušně pozdravila a poprosila ho jestli by byl tak hodný a přepojil mně. Nakonec mě přepojil a paní byla moc milá a ochotná. Takže do konce týdne mám čekat peníze
Už včera na zdi někteří psali, že některým dorazilo. Ale jsou tací, co čekají na ošetřovák za přelom únor/březen (odevzdaný před karanténou)