Očr za březen. Už někomu přišlo?

martina468
21. dub 2020

Maminky už někomu přišlo očr za březen?(očr z důvodu uzavření škol)

fifina86
21. dub 2020

Už včera na zdi někteří psali, že některým dorazilo. Ale jsou tací, co čekají na ošetřovák za přelom únor/březen (odevzdaný před karanténou)

almara2
21. dub 2020

Na účtě ho mám, ale nevím od kdy.

betelgeuzz
21. dub 2020

No oni nestíhají, bude záležet, pod kterou OSZ patříš, kolik toho mají
https://echo24.cz/a/Sef2s/vlada-neni-schopna-do...

fifina86
21. dub 2020

@betelgeuzz jj, je toho kopa. Vím, že někde šli do práce i v sobotu ...

vacel1
21. dub 2020

Mně účetní ještě ani neposlala ten výkaz 😂

cikitkapb
21. dub 2020

@fifina86 Někde? My chodíme do práce i soboty už měsíc. 😖

fifina86
21. dub 2020

@cikitkapb ja vim jak to je na jedne konkretni socialne, nemuzu to pausalizovat i proto, ze co je na jedne sprave neni na dalsi ;)

apolenka_blondynka
21. dub 2020

@martina468 Mě tedy ne a už začínám být dost ve stresu, spadáme pod Prahu takže to asi bude na dýl, dovolat se není reálné ☹

cikitkapb
21. dub 2020

@apolenka_blondynka Do Prahy se nedovoláš ani normálně, natož teď. 🙈
Faktem však zůstává, že Vás je opravdu hodně, a i když třeba u nás, dělá ošetřovačky vlastně celej barák, krom nás na nemocenském (my děláme jen neschopenky, páč jejich nárůst je obrovský), tak je spousta těch ošetřovaček špatně vyplněných, ty výkazy péče se často neshodují v tom co uvádí zaměstnavatel a rodič. Pak bývají špatně čísla účtů, tak se lidi musí obepisovat, protože vše musí být černé na bílém... mno a v neposlední řadě, spousta účetních je na home office, nemají potřebné podklady k výkonu své práce, a tak je složité se za prvé někomu někam dovolat, a za druhé, dostat z nich to, co potřebujeme k výkonu naší práce my. 🤷🏻‍♀️

janinkafo
21. dub 2020

Ano asi před hodinou, spadám pod Pardubice, ale kolegyni ještě ne.

martina468
autor
21. dub 2020

Holky tak očr došlo.spadám pod jizni cechy

properjoey
29. dub 2020

Holky, obnovuji diskuzi, UL stále nic 😔

fifina86
29. dub 2020

@properjoey zavolej si na prislusnou socialku, zda maji vse komplet a v poradku.

kopretinkaa183
1. kvě 2020

Mě došlo včera. Naše účetní nesla podklady na sociálku 6.4. Jsem z Brna

cikitkapb
1. kvě 2020

@fifina86 To nikdo hledat ani kontrolovat nebude.

fifina86
1. kvě 2020
cikitkapb
1. kvě 2020

@fifina86 Na OSSZ nebude nikdo hledat jednu ošetřovačku a kontrolovat jí.

fifina86
1. kvě 2020

@cikitkapb ale reknou ti, kdy prisla a zda je ok a nebo je problem a neco je treba ;)

cikitkapb
1. kvě 2020

@fifina86 řeknou, pouze pokud přišla elektronicky. A zbytek nikdo zjišťovat nebude. To, zda je kompletní a správně se zjišťuje až když se zpracovává.

fifina86
1. kvě 2020

@cikitkapb reknou ti, kdy dorazila, zda je a nebo neni zpracovana. Pokud zpracovana je, reknou zda byla ok a kdy priblizne bude vyplata nebo zda tam byl problem a je treba to doplnit

cikitkapb
1. kvě 2020

@fifina86 Opakuješ pořád to samý dokola, mě ale nebaví psát furt to stejný. Na jedný OSSZ pracuju a takovýhle informace fakt není čas sdělovat. Zabere to zbytečnej čas, kterej se dá využít, představ si že na zpracovávání OČR. Nevím, čemu na tom nerozumíš. Pokud zrovna byla referentka, se kterou jsi mluvila, ochotná tímto ztrácet čas, měla jsi kliku. Není to ale standardem všude.

fifina86
1. kvě 2020

@cikitkapb tak patri k tem protivnejsim ;) U nas na socialce s tim problem nemaji, vedle v okrese, kde pracuje moje pribuzna taky ne ;)

cikitkapb
1. kvě 2020

@fifina86 Spíš patřím k těm zaneprázdněným. On totiž taky počet neschopenek, očr, ppm a všech dávek nemocenského pojištění, není všude ve všech krajích stejný. Taky vím o OSSZ na druhé straně republiky, kde se div nekopou do zadku, a my nevíme kam dřív skočit. 😉

fifina86
1. kvě 2020

@cikitkapb vzhledem k tomu, ze tady chodi i o vikendech, dost pochybuju, ze se kopou do zadku 🤦‍♀️ Ale je to o lidech. Je to vazba klient- zakaznik a oba si se podle toho meli chovat.

monita0806
5. kvě 2020

Já tam volala minulý týden a paní mi řekla že je vše v pořádku a že každým dnem mi má přijít na účet a pořád nic. Tak nevím jestli tam nemám znova zavolat

vanocni_stromecek
5. kvě 2020

Mne taky jeste nic neprislo, nechci je otravovat volanim, jak tady pisou holky, ze je tim rusime ale pokud neprijde nic do ctvrtka, tak ve ctvrtek zavolam. Kolegyni z prace uz prislo minuly tyden, predpokladam ze nas posilali stejne, a ja porad nic.

monita0806
5. kvě 2020

Já tam dneska volala. Pán co mě přepojoval prvně mi to vypl v půlce věty a pak byl strašně sprostý a nadával a to sem slušně pozdravila a poprosila ho jestli by byl tak hodný a přepojil mně. Nakonec mě přepojil a paní byla moc milá a ochotná. Takže do konce týdne mám čekat peníze