Ahoj.chci se zeptat jestli je tu někdo na neschopence třeba půl roku? Jsem doma od března.Mam za sebou ket,kde jsem potratila v5t. A teď další ket negativ. Pracuji na lakovne, takže to jsem zavrhla hned a kdybych se nechala přeřadit jinam musela bych tahat i těžší materiál.Mame ještě 3mrazacky,tak jsem se chtěla zeptat zůstali byste doma nebo šli na měsíc do práce a zase na neschopenku.
Dá se to. V Gynemu to normálně dávali i na OPU. Ale tam mi stačila dovca nebo sickday. Na neschopence jsem byla radši od 9 tt, přestože mám práci v bance.
manžel chce abych zůstala ještě doma, zkusit jeden pokus a když se nezadari,tak pak do práce
Ahoj já jsem dostala nemocenskou na klinice až po potvrzení těhotenství. Mám ji od března. A pak se přesunula normálně tak že ji mám pořád od gynekologa. Předtim jsem měla nemocenskou před ET, ale od praktika kvůli tomu že byla ta korona epidemie a já se hodně bála. A praktik taky říkal ať zůstanu doma raději od potvrzení mám normálně. Ale mám to stejně rizikové, krvacela jsem před dvěma týdny v 15 tt, a mám i vysoký tlak, tak vlastně stejně nikde nechodím.