Nemocenská. Přišla vám už tento měsíc?

verun_ka77
9. črc 2021

Ahoj,
mám dotaz, zda-li Vám přišla už tento měsíc nemocenská? 🙂 Vždycky chodí brzo a ted'zatím nic. 🙂

nikadelfin
9. črc 2021

Ahoj, vzdy jsem mela na ucte okolo 3. dne v mesici. V cervnu jsem neschopenku 28.6. Ukoncila a porad mi taky nic neprislo 🤷🏽‍♀️ Zatim z toho byt uz trochu nervozni jestli se nekdo neco nezaseklo

jjasmina
9. črc 2021

@verun_ka77 tak to mě vždy chodila koncem měsíce

verun_ka77
autor
9. črc 2021

@nikadelfin Já budu ukončovat teprve příští týden, kdy budu nastupovat na mateřskou. Vždy mi to chodilo brzo a teď právě ještě nic. 🧐
Počkám do pondělí a zavolám tam.

j.a.n.i
9. črc 2021

@verun_ka77 No, čistě prakticky, 1. byl čtvrtek, takže čtvrtek, pátek tam tak stihly podklady dojít, pondělí a úterý svátky, plus ty navazující 3 dny si většina lidí bere dovolenou... Takže kdo a kdy to měl zpracovat? A jen tak mimochodem, na zpracování mají 30 dnů, takže volat tam 12. po svátcích mi přijde trochu mimo.

jjasmina
9. črc 2021

@verun_ka77 spíš bych počkala do konce měsíce, teď je zbytečný tam volat

marselina
9. črc 2021

@verun_ka77 taky mi ještě nedosla

kaaacaaatkooo
9. črc 2021

@nikadelfin Já jsem ukončovala 23.6. a přišla mi hned někdy za pár pracovních dní. Holky a můžu navazující dotaz? Mateřská chodí kdy nebo jak? V nějaký pevný termín?

j.a.n.i
9. črc 2021

@kaaacaaatkooo Neni, plus minus podobne jako nemocenska, spis drive.

nikadelfin
9. črc 2021

Ja prave ukoncila neschopenku 28.6 a dnes mi prisla materska za 29.6 a 30.6. Na davky z PN zatim cekam. Takze jsem uz trochu nervozni. Sama jsem jeste pred par mesici byla ja ta, kdo ty neschopenky pacientum vystavoval, takze vim jak ossz obcas “funguje”. No, ale tak kdyz holky pisou, ze taky cekaji tak se to snad jen opozdi kvuli svatku co byl.

kecupka66
9. črc 2021

Mám neschopenku od ledna, kdy si nemocenská chodí doslova jak se jí chce..😅Za únor, březen a duben dokonce nepřišly peníze vůbec a potom dorazily hromadně v květnu..😄

j.a.n.i
9. črc 2021

@kecupka66 Tak to byl spis ale problem u zamestnavatele ci doktora, ossz to v zakonnem termínu stíhá. Jasne, muze byt nejake vyjimka, ale vetsina tehle zdrzeni jde spise za zamestnavazelem.

verun_ka77
autor
9. črc 2021

Všem moc děkuji za informace. 😊

marselina
13. črc 2021

@verun_ka77 už ti došla ta nemocenská?ja stále cekam🤷🏼‍♀️

verun_ka77
autor
13. črc 2021

@marselina Včera mi došla. 😊

nikadelfin
13. črc 2021

Taky čekám

marselina
13. črc 2021

@nikadelfin nás napinaji😂a to jsem měla i 1.7. Kontrolu z OSSZ

marselina
14. črc 2021

@nikadelfin tak dnes dosla

nikadelfin
14. črc 2021

Já stále čekám 😎😀 Ale raději jsem zavolala do účtárny jestli jim dorazilo moje ukončení. A pani říkala, že na to zpracování ukončení PN mají 30 dní, tak musim ještě vydržet