Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to když mám termín na dentální hygienu mimo vycházky, bude se to počítat jako návštěva zdravotnického zařízení? Jsem na nemocenské z důvodu těhotenství a bohužel jiný termín by jsem dostala až za par měsíců
@emillyhk děkuji, ja mám právě dentální mimo moji zubařku proto si nejsem jistá ale snad to bude OK 😇
Já bych si to radši ověřila telefonicky u dentální hygienistky. Protože je to péče nehrazená ze zdravotního pojištění a v práci na ni taky není nárok na propustku a vlastně by to uznat neměli, i když zrovna ta dentální hygiena fakt je zdravotní péče.
Vieš si aj vychádzky posunúť aby si ich mala v tom čase treba sa dohodnúť len s Dr, ktorý ti vypísal nemocenskú.
A na rehabilitace se to vztahuje?Děkuji
Ja jsem treba byla objednana k zubari ,mela jsem to hodinu po vychazkach a na OSSZ mi rekly,ze si zubare mam objednat v ramci vychazek ,ze to neni zivot ohrozujici stav,neco jineho pry je bolest ,jinak by mi sahly na nemocenskou,takze bych to radeji neriskovala...
@alexandria80 rehabilitáciu môžeš
Nech si to omluvit u zubařky. Pokud by ti nedej bůh přišla kontrola, máš to jak doložit. Já tenkrát byla s mamčou u dr. Byla onkologický pacient a zrovna mi kontrola přišla. Vystavili mi ,,omluvenku” zpětně, tu jsem odvezla na OSSZ a vše v pořádku.
@alexandria80 samozřejmě
@nat pracovnice na OSSZ zrejme nechodi k zubari. Jinak by vedely, ze preobjednani u zubare znamena termin nejdriv za pul roku 🤣
Ja bych k tomu zubari sla. Pracovnicim na urade se diagnozy nesdeluji, protoze nejsou kompetentni posoudit vhodnost lekarskeho osetreni. Coz mj. potvrdily hlaskou o zivotu ohrozujicim stavu 🙄🙄
@nat
@exbordelar no me to nestalo za snizeni penez ,a hlavne,lidi si vymysleji nesmysly a spousty lekaru se da naplanovat v ramci vychazek,takze to je zase hledani vymluv a nesmyslu proc nebyt doma a zda je relevantni byt na neschopence .....
Chodím na dentální hygienu do ordinace svojí zubařky a normálně jsem si nechala dát razítko, že od-do jsem tam byla. Zdravotnické zařízení to je.