Do které hodiny může přijít kontrola při nemocenské? Usínám někdy velmi brzy

verusch
9. únor 2019

Ahoj, mela bych dotaz jen čistě teoreticky bavily jsme se se znamou byla dlouho na nemocenske a rikala ze po 8 hodine vecer nejsem povina otevrit kontrole dvere ja si myslim ze to je az od 10 ne ?Spis me to jen zajima ne ze bych vychazky porusovala ale spis ooravdu kolem 8 usinam

tulikiss
9. únor 2019

@verusch nocni klid je 22-6

marketka12345
9. únor 2019

Kontrola může přijít do 22.

sarkad2856
9. únor 2019

muže pčijit i ve 21 hodin , kontrola mi přišla už ráno o půl 7

sluckynek
9. únor 2019

Mě přišly v půl 9 večer v létě a hrozně se divili že člověk co je po revizi a psychicky na dně nadává že jim večer musím otevřít během dvou měsíců, byla jsem doma po dobu šestinedělí a chvili potom mi přišli dvakrát jednou jsem byla u Dr tak jen doložila neschopenku

ivasenka
7. kvě 2019

Dobrý den,mám dotaz,švagrová je těhotná a je na nemocenské. Může na ní dojit kontrola? Naposledy mě říkala,že na těhotné nechodí,že na její kamarádku nikdo nedošel a ona prý nedodržovala vycházky. Tak mě to zajima,abych ji když tak řekla,aby si dávala bacha. Dekuji

journals
7. kvě 2019

@ivasenka samozrejme ze muze. Neschopenka by mela mit padny duvod. Proto se na nemocenske musi chovat jako jakykoliv jiny pacient a vychazky dodrzovat.

alassel
7. kvě 2019

@ivasenka samozrejme ze muze

leilinka1234
7. kvě 2019

@ivasenka já nedokážu pochopit, co se pořád řeší. Jste na neschopence, dodržujte to. Nechcete být doma, ukončete neschopenku 🤷‍♀️ Kontrola mi přišla v půl 9 večer, když jsem byla na rizikovém - takže ano, chodí i k těhotným. Válet si šunky "doma" a nechat si za to platit by chtěl každej...nicméně pravidla se dodržovat prostě musí.

jarmarca
7. kvě 2019

@ivasenka prisli na me po 4 mesicich, tyden pred zacatkem materske, tesne pred zacatkem vychazek🙂

1miska
7. kvě 2019

vycházky jsem mela do 18.00 - došly cca 18.10..... za tri mesice neschopenky jednou