ahoj, mozna byl nekdo v obdobne situaci. jsem na rd, pobiram rp. sem tam si privydelam sitim, mam zivnostensky list. danove priznani jsem si loni podavala sama. bez problemu. od zitra bych mela zacit chodit na brigadu. smlouva bude na DPP. neni to u stavajiciho zamestnavatele. tam se po rd vracet nebudu, dam vypoved. ceka me ale take dalsi pohovor. slo by o klasicky pracovni pomer (tedy slo by presneji o sluzebni pomer). pokud by me vzali, nastupovala bych do tohoto zamestnani v prosinci. nevim ted, kde podepsat ruzove prohlaseni. tedy spis nepodepsat. u brigady to nechat bez a popripade podepsat az v zamestnani? pokud bych zamestnani neziskala, tak by mi bezelo dale DPP , brigadu bych si nechala dal. . po novem roce bych si musela danove priznani udelat sama, to je mi jasne. kam napsat klasicky pomer , vim. kam vydelek na zivnostensky list, vim. ale kam DPP ? pripocita se ke klasickemu vydelku? nebo je na to zvlastni kolonka? dekuji
omlouvam se, zda je to trosku zmatene, ale v teto situaci budu poprve a doufam, ze naposledy.
@lenoulinkaa dekuji
@marketa11112 připočítává se ke klasickému výdělku.